Skip to content
DOCENT LB AVO, PRAKTIJKONDERWIJS
SG W.J. Bladergroen uit Purmerend zoekt een DOCENT LB AVO, PRAKTIJKONDERWIJS per 12-04-2021
DOCENT LB AVO, PRAKTIJKONDERWIJS

Functie omschrijving

De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging SG W.J. Bladergroen per 12 april 2021 een tijdelijke vacature voor een
Docent LB AVO, Praktijkonderwijs (Handel en Nederlands)
(0,8000 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent AVO ga je lesgeven aan de onderbouwleerlingen in het praktijkonderwijs. Je verzorgt lessen op het gebied van Handel en Nederlands en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je verzorgt het mentoraat in leerjaar 2. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Functie eisen

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan praktijkonderwijs leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4.186,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Plaats

Purmerend

Provincie

Noord-Holland

Wergever

SG W.J. Bladergroen

Plaatsingsdatum

15-01-2021

Ingangsdatum

12-04-2021

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8000 fte

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

AVO mentor

Sector

Voortgezet onderwijs