Skip to content
Docent LB Nederlands, 2e graad
Jan van Egmond Lyceum uit Purmerend zoekt een Docent LB Nederlands, 2e graad per Per direct
Docent LB Nederlands, 2e graad

Functie omschrijving

De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Jan van Egmond Lyceum per direct een tijdelijke vacature voor een
Docent LB Nederlands, 2e graads
(0,6600 fte, vacature mag ook deels worden ingevuld)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent Nederlands ga je lesgeven aan havo/vwo leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van de Nederlandse taalkunde en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan vmbo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal B, maximaal € 4.301,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een afwezige medewerker.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.

Plaats

Purmerend

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Jan van Egmond Lyceum

Plaatsingsdatum

02-02-2021

Ingangsdatum

Per direct

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6600

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Nederlands

Sector

Voortgezet onderwijs