Skip to content
Docent levensbeschouwing
Scholengroep Carmel Hengelo uit Hengelo zoekt een Docent levensbeschouwing per 01-05-2021
Docent levensbeschouwing

Functie omschrijving

Ben jij een tweedegraads bevoegd docent levensbeschouwing? Ben je trots op je vak en weet jij leerlingen van vmbo te motiveren en te inspireren? Ben je per mei parttime beschikbaar voor een tijdelijke baan in Borne? Reageer dan snel op deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Je geeft lessen levensbeschouwing aan leerlingen van het vmbo. Dankzij jouw passie voor je vak weet je als geen ander leerlingen te enthousiasmeren en collega's te verbinden.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak levensbeschouwing. Je bent enthousiast, een kartrekker en je weet hoe je les moet geven aan leerlingen van het vmbo.
Wij zoeken een bevlogen docent levensbeschouwing, die zich kan inleven in de wereld van de jeugd van vandaag. Jij kan leerlingen enthousiasmeren en interesseren voor de herkomst en ontwikkelingen van verschillende levensbeschouwelijke thema's.  Je bent enthousiast en weet het beste uit leerlingen en uit zichzelf te halen.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties. 
Twickel College Borne (335 leerlingen en 45 medewerkers) is een kleinschalige onderbouwschool voor vmbo. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,44 – 0,46 fte, tijdelijk ter zwangerschapsvervanging. Ingangsdatum: 1 mei 2021. 
Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.  

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Roger Keller 
Functie: teamleider
Telefoon: 074 – 265 40 81.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Functie eisen

2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Plaats

Hengelo

Wergever

Scholengroep Carmel Hengelo

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

01-05-2021

Sluitingsdatum

18-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,44 - 0,46

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Levensbeschouwing

Sector

Voortgezet onderwijs