Skip to content
Docent lichamelijke opvoeding
Twents Carmel College uit Oldenzaal zoekt een Docent lichamelijke opvoeding per
Docent lichamelijke opvoeding

Functie omschrijving

Ben jij een energieke LO docent? Vind jij relatie met leerlingen belangrijk? Kun jij leerlingen laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Jouw verantwoordelijkheden
Je verzorgt de lessen lichamelijke opvoeding aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo, bbl t/m gtl.

Jouw profiel
Je hebt een bevoegdheid voor het vak lichamelijke opvoeding. Je bent een energieke en enthousiaste docent, die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt, een docent met affiniteit voor de vmbo-doelgroep, waarbij een positieve mindset van groot belang is. Je levert graag, samen met jouw collega's, een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak. Bovendien ben je flexibel en een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 5 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 552 medewerkers.
We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Onze kernwaarden zijn: keuzevrijheid, brede vorming, professionele leercultuur, betrokkenheid en band met de omgeving.

De locatie Potskampstraat kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 1 tot en met 4. Zo biedt de locatie alle leerwegen aan. Leerlingen uit de bbl en de kbl kiezen uit de profielen: PIE, BWI, MOB, HBR, E&O, Z&W en Groen. De leerlingen uit de gl en de gtl volgen D&P. De locatie heeft het excellentie profiel voor maatwerk.
Het onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel bestaat uit 125 medewerkers, die het onderwijs verzorgen voor ruim 1165 leerlingen. De locatie heeft sterke banden met het bedrijfsleven, instellingen en organisaties.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,4 fte – 0,8 fte, ter vervanging zwangerschapsverlof en evt. ziektevervanging. Vanaf 1 maart 2021: 0,4 fte (maandag en vrijdag) en vanaf 23 augustus 2021: 0,8 fte.

Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.

Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevr. J.L.M. Prins
Functie: Adjunct-directeur
Telefoon: 0541 – 53 23 33

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Functie eisen

1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Plaats

Oldenzaal

Provincie

Overijssel

Wergever

Twents Carmel College

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Sluitingsdatum

25-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,3 - 0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Lichamelijke opvoeding

Sector

Voortgezet onderwijs