Skip to content
Docent Lichttechniek
Grafisch Lyceum Rotterdam uit Rotterdam zoekt een Docent Lichttechniek per z.s.m.
Docent Lichttechniek

Functie omschrijving

Voor de opleidingen op het gebied van podium- en evenemententechniek zijn we op zoek naar een:
 
Docent lichttechniek (1,0 te)
 
De functie
Het GLR biedt een opleidingsaanbod voor de theaterwereld met de opleidingen Allround Podium- en Evenemententechnicus, Lichttechnicus en Geluidstechnicus. Als docent lever je een actieve bijdrage aan de invulling en uitvoering hiervan. Je verzorgt uiteenlopende vormen van onderwijs, begeleidt studenten in hun ontwikkeling en bereidt hen voor op de toetsing en afsluiting.
 
Het GLR gaat uit van het principe van Blended Learning. Dit is een onderwijssysteem dat bestaat uit een mix van de beste lesvormen, variërend van klassikale lessen, projecten, individuele opdrachten tot vakoverschrijdende themamodules. Hierdoor is het onderwijs afwisselend, uitdagend, hoog van kwaliteit en innovatief. Studenten richten zich op de ontwikkeling van zowel vakkennis als de benodigde beroepscompetenties.
Het GLR investeert voortdurend in faciliteiten en hoogwaardige apparatuur. Zo is de school onder meer uitgerust met unieke studio’s voor podiumtechnieken. De studio’s zijn uitgerust met volwaardige materialen en apparatuur.
 

Functie eisen

Profiel
Een docent lichttechniek is een enthousiaste vakman/-vrouw met brede ervaring in de praktijk. Je hebt daarin de nodige kennis en vaardigheden opgedaan in met name Avolite lichttafels, AutoCad, rigging, bewegend licht en het voorbereiden en uitvoeren van klussen. Gezien de ontwikkelingen in het werkveld zijn we op zoek naar een collega die naast bovengenoemde vaardigheden ook (ruime) ervaring heeft in video (ledwalls, projectie, software). Verder draag je graag kennis over en lever je graag een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen. Je bent flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking, resultaat, kwaliteit en innovatie. Daarnaast ben je communicatief sterk.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden.
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en waarin je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand, laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.359,00 bruto per maand bij een voltijds aanstelling exclusief vakantiegeld (schaal LB CAO MBO).
 

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Grafisch Lyceum Rotterdam

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

14-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0000

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

CAO MBO schaal LB

Functie categorie

Techniek

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs