Skip to content
Docent LO
Trias VMBO zoekt in verband met ziektevervanging een docent LO.
Docent LO

Functie omschrijving

Buitengewoon goed onderwijs voor iedereen. Daar staan wij voor bij Trias. Als docent LO lever jij daaraan een bijdrage met heldere lessen voor de onder- dan wel bovenbouw. Je hebt daarbij altijd oog voor het kind achter de leerling en weet iedereen in de klas aan te spreken op zijn of haar talent. 

Jij weet het onderwijsproces zo te begeleiden dat leerlingen gestimuleerd worden om zelf actief mee te doen. Niet alleen ín de les, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld bij schoolactiviteiten. In goed Nederlands: jij slaagt erin om leerlingen zowel binnen als buiten het lokaal in beweging te krijgen. 

Zelf sta je niet stil. De vernieuwing van het onderwijs heeft je aandacht en daar wil je graag actief aan meewerken. Zo denk je binnen de sectie mee over de ontwikkeling van leermiddelen, lesmateriaal en toetsen, alsmede het bevorderen van een herkenbaar pedagogisch klimaat. Jouw passie voor het vak draag je binnen en buiten de school met veel enthousiasme uit.


 

Functie eisen

Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid LO of studerend hiervoor.
Daarnaast heb je ervaring en/of affiniteit met leerlingen in de onder- en bovenbouw. Je weet met gevarieerde lessen aan te sluiten bij leerlingen in deze klassen. Net als wij sta je open voor mensen met verschillende culturele en sociale achtergronden en ben je in staat om goed met ouders en leerlingen om te gaan. Tot slot onderschrijf je onze visie dat je leert met en voor elkaar. Verder verwachten wij:
  • Uitstekende sociale vaardigheden
  • Teamgeest
  • De wil om te innoveren
  • Empathisch vermogen
  • Sterk klassenmanagement

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij:
  • Het betreft een tijdelijk dienstverband, tot aan de zomervakantie 2021;
  • Datum in diensttreding - zo spoedig mogelijk;
  • Dienstverband van ca. 0,6 fte in overleg in te vullen; 
  • Salarisschaal LB.

Plaats

Krommenie

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Trias VMBO

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

1 maart 2021

Sluitingsdatum

14-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Lichamelijke opvoeding

Sector

Voortgezet onderwijs