Skip to content
Docent LO
docent LO wegens zwangerschapsvervanging vanaf 1 maart tot 17 mei
Docent LO

Functie omschrijving

Calvijn Groene Hart zoekt per 1 maart 2021 (tot 17 mei 2021) een docent lichamelijke opvoeding wegens zwangerschapsvervanging, voor ca.12 uur.

Calvijn Groene Hart is een ambitieuze, veelzijdige en sportieve school voor vwo, havo en mavo. Leerlingen kunnen bij ons kiezen voor tweetalig onderwijs (tto) waarbij ongeveer de helft van de lessen in het Engels wordt gegeven, vwo-leerlingen volgen het EUREKA-programma en sportieve leerlingen kunnen kiezen voor ons sportprogramma.

Medewerkers van Groene Hart zijn op zoek naar meer dan het gewone. Alle leerlingen worden uitgedaagd om op een bij hen passend niveau hun grenzen te verkennen en verleggen. Het belang van de leerling bij het best mogelijke onderwijs staat centraal.
Ben jij die enthousiaste docent LO die mee wil werken aan het vormgeven van onze LO- en sportlessen? Grijp dan nu je kans en maak snel kennis met onze collega's en school. Er ligt al een uitstekende basis, maar voor nieuwe inbreng staan we ook absoluut altijd open. We zien al uit naar je komst!
 

Plaats

Barendrecht

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Calvijn Groene Hart

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

01-03-2021

Sluitingsdatum

09-04-2021

Beschikbaarheid

parttime

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Lichamelijke opvoeding

Sector

Voortgezet onderwijs