Skip to content
Docent maatschappijwetenschappen/maatschappijleer 1e graad (Ludger College)
Ludger College uit Doetinchem zoekt een Docent maatschappijwetenschappen/maatschappijleer 1e graad (Ludger College) per 3 mei 2021
Docent maatschappijwetenschappen/maatschappijleer 1e graad (Ludger College)

Functie omschrijving

 
Ludger College, school voor mavo, havo, atheneum & gymnasium
 
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ ontstaat op het Ludger College de volgende vacature:
 
 
Vacature:                   docent maatschappijwetenschappen/maatschappijleer 1e graad vervanging              zwangerschapsverlof                                                                       
 
Voor de periode:          van 3 mei t/m 21 november 2021 voor 0,8000 fte, daarna eventueel                          
                                    voortzetting voor 0,2000 fte t/m 31 juli 2022.
 
Locatie:                        Vondelstraat 5, 7002 AN Doetinchem
 

 
Werken bij het Ludger College betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega’s van het Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw geformeerde scholen. Deze twee nieuwe scholen, Houtkamp College (www.houtkampcollege.nl) en Panora Lyceum (www.panoralyceum.nl) hebben hun deuren met ingang van het nieuwe schooljaar geopend. Klik hier voor nadere informatie: http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157.
 
Jouw profiel
Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelen door actief je eigen talenten in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken.

Jouw taken
Je geeft les in het eerste- en tweedegraads gebied en hebt ervaring en affiniteit met VMBO. Het geven van lessen gebeurt met behulp van moderne leermiddelen en veel ICT gebruik. We weken met  iPads. Naast het verzorgen van goede lessen, is het begeleiden van leerlingen een vanzelfsprekend onderdeel van de docentfunctie bij ons op school. Tevens lever je toegevoegde waarde binnen de sectie en de school door mee te denken over onderwijskundige ontwikkelingen.
 
Wij bieden
Het Ludger College kent goede coaching van nieuwe collega’s. We zijn een school die midden in de samenleving staat en waar het onderwijs vanuit een veilige leer- en werkomgeving wordt aangeboden. Voor de uitoefening van je functie als docent krijg je de beschikking over een leen iPad
De functie wordt gewaardeerd conform de Cao VO. Inschaling is afhankelijk van ervaring en huidige inschaling. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gerhard Oosten afdelingsleider havo en vwo bovenbouw tel. 0314-325248. Bekijk ook onze website: www.ludgercollege.nl.
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent CV indienen t/m uiterlijk 26 februari via www.meesterbaan.nl.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
 
 
Algemeen
Het Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege maken deel uit van Achterhoek VO. Dit is een samenwerkingsstichting waarbinnen de scholen hun openbare dan wel levensbeschouwelijke identiteit behouden. De stichting beheert zeventien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Achterhoek:
Almende College, Baudartius College, Eligant Lyceum, Gerrit Komrij College, Houtkamp College, Kompaan College, Ludger College, MaxX, Metzo College, Panora Lyceum, Prakticon, Praktijkonderwijs Zutphen, Rietveld Lyceum, Christelijk College Schaersvoorde, Pronova Praktijkonderwijs, Het Stedelijk en Ulenhofcollege. Samen bieden de scholen van Achterhoek VO een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.
Daarnaast maken de scholen deel uit van het samenwerkingsverband PLANA. Hierin zijn de schoolbesturen vertegenwoordigd in de regio Nijmegen, Arnhem, de Liemers en de Achterhoek. Vacatures worden vermeld op de website www.plana-vo.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
 
 
 

Plaats

Doetinchem

Provincie

Gelderland

Wergever

Ludger College

Plaatsingsdatum

10-02-2021

Ingangsdatum

3 mei 2021

Sluitingsdatum

26-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

ca. 0,8

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Maatschappijleer

Sector

Voortgezet onderwijs