Skip to content
Docent Maritieme techniek en Havens - vmbo
Weet jij alles van modaliteiten en spelers in de haven en ben je ook maritiem technisch onderlegd? Zou je deze kennis graag willen overbrengen op onze vmbo-leerlingen? Wie weet is deze vacature als docent dan iets voor jou!
Docent Maritieme techniek en Havens – vmbo

Functie omschrijving

Weet jij alles van modaliteiten en spelers in de haven en ben je ook maritiem technisch onderlegd? Zou je deze kennis graag willen overbrengen op onze vmbo-leerlingen? Wie weet is deze vacature als docent dan iets voor jou!

Als docent Maritieme techniek en Havens leer je onze leerlingen meer over de spelers in de haven, ladingadministratie, modaliteiten en de verschillende beroepen in de haven. Op het gebied van Maritieme techniek komt o.a. motortechniek, basis elektro en pneumatiek aan bod.

Functie eisen

Techniekvakken vormen een belangrijk onderdeel van onze vmbo-opleidingen. Als docent Maritieme techniek en Havens leer je onze vmbo’ers over de wereld van de maritieme techniek. Experimenteren en onderzoeken staan centraal in de lessen die we op het vmbo geven. Dagelijks maak jij jongeren enthousiast voor techniek en de haven. Wij zijn op zoek naar een gedreven vakvrouw of –man die de passie voor het eigen vak over wil brengen op onze leerlingen.

De collega die wij zoeken:

– vindt het leuk om kennis over te dragen aan jongeren (vmbo);
– heeft kennis en is ook geïnteresseerd in de leefwereld van jongeren;
– is bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of is bereid een 2e graads bevoegdheid tot Docent Maritieme techniek te behalen;
– beschikt over hbo werk- en denkniveau;
– heeft minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding op het gebied van maritieme techniek, haven en vervoer;
– heeft ruime kennis van en praktijkervaring met maritieme techniek / haven en vervoer;
– heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– is in staat zelfstandig te werken, maar voelt zich tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Op deze functie van 1 fte is de cao mbo van toepassing. Dat betekent dat je start met een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging en een salaris in schaal LB/LC (afhankelijk van lesgevende ervaring). We bieden diverse interessante regelingen voor onze medewerkers. Denk aan een eindejaarsuitkering, een fietsplan, een Rotterdampas en een flink aantal vakantiedagen.

Naast de leuke en enthousiaste collega's werk je op schoollocaties midden in het werkveld, met prachtig uitzicht.
Je bent wat ons betreft nooit uitgeleerd, daarom blijf je via de STC Academy altijd aan je ontwikkeling werken.

Maak kennis met je collega's
Het STC vmbo college is een innovatieve middelbare school met locaties op beide oevers van de Maas in Rotterdam. Het STC vmbo college biedt het examenprofiel Maritiem en Techniek. Dat doen we met een team van gedreven docenten en instructeurs. Leerlingen met het advies basis, kader en gemengde leerweg zijn van harte welkom. Leren door te ervaren in een stimulerende omgeving staat bij ons voorop. Docenten en leerlingen kunnen daarom gebruik maken van allerlei innovatieve faciliteiten zoals simulatoren, 3D- printers en opleidingsschepen.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

STC Group

Plaatsingsdatum

18-01-2021

Sluitingsdatum

17-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

LB/LC

Functie categorie

Techniek

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs