Skip to content
Docent Marketing
Koning Willem I College uit Den Bosch zoekt een Docent Marketing per Zo spoedig mogelijk
Docent Marketing

Functie omschrijving

Wil jij je passie voor de Marketing en E-commerce overbrengen op onze studenten binnen de afdeling Handel & Commercie? Spreek jij de taal van onze studenten, heb jij coachende vaardigheden voor het begeleiden van een project en heb je affiniteit met aankomende retailers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving.

De afdeling Handel & Commercie biedt onderwijs aan de volgende opleidingen:
• Commercieel Medewerker
• Junior Accountmanager
• Leidinggevende team/afdeling
• Manager Retail
• Vakman Ondernemer
• Verkoopspecialist

Er wordt lesgegeven aan ruim 700 studenten. Dit is verdeeld over BOL- en BBL-studenten. Het onderwijs wordt verzorgd (primair en secundair) door 48 medewerkers.

Voor vervanging tijdens ziekteverlof zijn wij per direct op zoek naar een leraar Marketing.

Als coachende leraar geef je onze studenten op een aansprekende en effectieve wijze les, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen van (digitaal) leer- en oefenmateriaal en van (digitale) de les- en leermethoden. Daarnaast lever je een bijdrage aan de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten. In samenwerking met collega’s draag je zorg voor het samenstellen van (digitale) onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied. Verder lever je een bijdrage aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing, toetsontwikkeling en examinering.
 

 

Functie eisen

Om deze functie in te kunnen vullen heb je kennis van en ervaring met het vakgebied nodig. Daarnaast is algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken een vereiste.
 
Je bent vaardig in het overdragen van praktijkkennis op het vakgebied van de opleiding. Het begeleiden en motiveren van leerlingen zit in je DNA. Verder ben je in staat om onderwijsprogramma’s vorm te geven en kun je didactische methoden en technieken toepassen.
 
We vragen voor deze functie om een Lerarenopleiding Economie of een relevant diploma HBO (bijvoorbeeld Commerciële Economie, Marketing) aangevuld met een Pedagogisch didactisch diploma.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2915,- en € 4359,- bruto per maand op fulltime basis (LB schaal, cao MBO). Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Plaats

Den Bosch

Wergever

Koning Willem I College

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Ingangsdatum

Zo spoedig mogelijk

Sluitingsdatum

05-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,9

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Docent Dienstverlening en Producten

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs