Skip to content
Docent/mentor
Pleysier College Oosterbeek uit Den Haag zoekt een Docent/mentor per z.s.m.
Docent/mentor

Functie omschrijving

Heb jij een hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben? Wij zoeken een docent/mentor!

Onderwijs voor speciale leerlingen
Pleysier College Oosterbeek is een bruisende school voor speciaal onderwijs. Onze leerlingen zijn tussen de 12 en 20 jaar. We bieden zoveel mogelijk onderwijs op maat en bouwen samen met jongeren aan hun toekomst. De school heeft twee afdelingen: de praktijk-afdeling voor ongeveer 60 leerlingen en de vmbo-afdeling voor ongeveer 90 leerlingen. 
Wij bieden onderwijs aan leerlingen met gedragsproblematiek al dan niet gecombineerd met psychiatrische problematiek. Wij bieden de leerlingen in kleine groepen een veilig pedagogisch klimaat waardoor ze de mogelijkheid krijgen om zich maximaal te ontwikkelen. Hun talenten staan hierbij centraal. Je bent docent en mentor van een vaste klas. 
 

Functie eisen

Je profiel
Je hebt hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken. Je hebt kennis en ervaring in de gedragsproblematiek van leerlingen van cluster 4.
Je hebt een afgeronde, passende opleiding. Je hebt doorzettingsvermogen en je bent in staat tot het aangaan van een professionele relatie met de leerlingen. Bovendien ben je enthousiast, betrokken en kan je zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.
 

Arbeidsvoorwaarden

Ons team
Je komt terecht in een warm en collegiaal team van 38 bevlogen docenten, stagebegeleiders, ondersteuners en gedragswetenschappers. We zorgen voor een inwerkprogramma zodat je snel vertrouwd raakt met je collega’s, de leerlingen, de zorgstructuur en de werkwijze van de school.
Aard van het dienstverband
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus met uitzicht op een vaste aanstelling.
 
Salaris
Schaal L11, CAO PO
 
 

Plaats

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Pleysier College Oosterbeek

Plaatsingsdatum

26-01-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1

Salarisschaal

Schaal L11 (CAO-PO)

Functie categorie

Docent VSO

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs