Skip to content
Docent natuurkunde 1e graad
Scholen aan Zee uit Den Helder zoekt een Docent natuurkunde 1e graad per Schooljaar 2021/2022
Docent natuurkunde 1e graad

Functie omschrijving

Ben jij die enthousiaste en gepassioneerde docent natuurkunde?
Sta je stevig in je schoenen en ben jij voor de leerlingen de verbindende schakel tussen plezier en prestatie?
  
Dan zijn wij op zoek naar jou!

VACATURE DOCENT NATUURKUNDE
(0,6 - 0,8 fte)

Locatie: Lyceum aan Zee in Den Helder
Ingangsdatum vacature: per schooljaar 2021-2022
Reden vacature: wegens pensionering van collega

Wie zoeken wij:
Voor het vak natuurkunde zoeken wij een enthousiaste collega die de passie voor de wetenschap vertaalt naar lessen waarin alle leerlingen actief zijn met het leggen van een goede technische en wetenschappelijke basis. Samenwerking met vakgenoten, andere collega‚Äôs en de schoolleiding draagt bij aan de ontwikkeling van het vak en de school als geheel. Je bent in het bezit van minimaal een eerste graad bevoegdheid natuurkunde, je bent in opleiding of bereid om de opleiding te volgen. Je bent vaardig in het gebruik van digitale hulpmiddelen om uitdagend onderwijs te verzorgen. Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen om zo het beste uit onze leerlingen te halen. 

Jouw kerntaak is het verzorgen van lessen aan bovenbouwklassen van het Lyceum. Leerdoel(en), lesactiviteiten en de evaluatie zijn bij iedere les zichtbaar. Daarnaast ben je in staat mee te werken aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Dat kan zowel binnen je team zijn als binnen Scholen aan Zee breed. Je hebt altijd oog voor de leerling zodat hij/zij zich door jou gehoord, gezien en gewaardeerd voelt.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Lyceum aan Zee is in volle ontwikkeling. Er wordt gebouwd aan een professionele cultuur waarin prestatie en plezier hand in hand gaan. De combinatie van traditionele, inventieve, activerende lessen en extra curriculaire activiteiten zorgen ervoor dat er voor alle leerlingen ruimte is om zich te ontwikkelen. Dit alles in een veilige omgeving waar de leerling gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.

Wij bieden een leuke uitdagende functie in een team van professionals. Scholen aan Zee is een brede scholengemeenschap, waar intensief samenwerking wordt gezocht binnen de verschillende locaties. Er heerst een informele en laagdrempelige cultuur waarin docenten, ondersteunende diensten en schoolleiding nauw samenwerken en korte lijnen hanteren. Een goede dosis humor vinden wij ook belangrijk. De functie is ingedeeld in een passende salarisschaal conform de cao VO. Naast een riante vakantieregeling bieden wij ook een eindejaarsuitkering en beschik je nog over keuze-uren die je afhankelijk van je levensfase zelf kunt inzetten (LPB-uren). 

Plaats

Den Helder

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Scholen aan Zee

Plaatsingsdatum

20-01-2021

Ingangsdatum

Schooljaar 2021/2022

Sluitingsdatum

20-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,6 - 0,8 fte

Functie categorie

Natuurkunde

Sector

Voortgezet onderwijs