Skip to content
Docent Nederlands 1e/ 2e graads
Overige functie eisen: erkende bevoegdheid voor het gevraagde vak; Papiaments en Nederlands beheersen of bereid zijn een cursus te volgen; flexibel en stressbestendig.
Docent Nederlands 1e/ 2e graads

Functie omschrijving

Algemene informatie
Werkgever: Dienst Openbare Scholen
Locatie: Curaçao
Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (O.W.C.S.) zet zich in voor het waarborgen van voorzieningen zodat alle inwoners van het Land Curaçao gelijke mogelijkheden hebben om zich ten volle te ontwikkelen en uit te groeien tot volwaardig persoon die vanuit hun potentie constructief kunnen participeren en bijdragen aan de economische en algemeen maatschappelijke ontwikkeling van de gemeenschap.

De Dienst Openbare Scholen (D.O.S.) is onderdeel van het Ministerie van OWCS. De dienst is belast met het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van het Onderwijsbeleid van het Ministerie van OWCS. Tevens houdt de dienst toezicht op de drieëndertig (33) onder haar ressorteerden openbare scholen.
De DOS is voor het schooljaar 2021/2022 op zoek naar docenten/leerkrachten voor Speciaal Funderend Onderwijs, VSBO, SBO en HAVO/VWO.

Plaats

Willemstad, Curacao

Wergever

Dienst Openbare Scholen Curacao

Plaatsingsdatum

06-02-2021

Sluitingsdatum

08-03-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

3

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Nederlands

Sector

Voortgezet onderwijs