Skip to content
Docent Nederlands 2e graads
het betreft tijdelijke vervanging van 2 drie mavo klassen en een 1mh2 klas, 3 dagen in overleg.
Docent Nederlands 2e graads

Functie omschrijving


 
Groot in kleinschaligheid.
Het Amstelveen College is een school voor openbaar onderwijs voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en vwo-Xtra. De school beschikt over een eigentijds en goed geoutilleerd gebouw waar onderwijs wordt aangeboden aan ruim 1.700 leerlingen. De leerlingen vinden dagelijks hun plek in hun eigen afdeling met een eigen afdelingsleider en eigen voorzieningen.

Het Amstelveen College staat ook voor hoogwaardig eigentijds onderwijs met een laptop als leermiddel,  digitale geletterdheid in de leerlijn en 3D-modules in de vaklessen. Vanaf klas 1 biedt de school een excellentie- en ondersteuningsprogramma aan op de mavo, havo en vwo. Ook zijn er een aantal specifieke leerlijnen zoals de plusprofielen (sport, expressie, ondernemerschap en b├Ętatalent), het Cambridge & DELE Programma en excellentiemodulen b├Ęta in de onder- en bovenbouw. 

Ouders, leerlingen en personeel zijn tevreden over de school en met name op het gebied van veiligheid scoort de school hoog. De resultaten zijn goed en vanuit de inspectie is sprake van basistoezicht. De missie van het Amstelveen College is samengevat in het statement:
 
Haal het beste uit jezelf en elkaar
 

Functie eisen

Binnen het Amstelveen College wordt veel waarde gehecht aan het begeleiden van startende en nieuwe docenten. Het leren van en met elkaar is een van de kernwaarden van de school. De basis van deze kernwaarde is een onderzoekende, lerende en ontwikkelingsgerichte houding in samenwerking met werkplekbegeleiders, docentencoaches, sectieleiders en de schoolleiding.
In het driejarig inductietraject wordt specifiek aandacht besteed aan de vijf rollen van de leraar. Daarnaast ondersteunen de kwartiermakers de startende en nieuwe docenten bij een goede start op het Amstelveen College. Zo halen we het beste uit elkaar!


Deze functie voor 9 uur betreft tijdelijke vervanging van 2 drie mavo klassen en een 1mh2 klas, 3 dagen in overleg.

Arbeidsvoorwaarden


 

Plaats

Amstelveen

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Amstelveen College

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

zsm

Sluitingsdatum

20-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

schaal vo

Functie categorie

Nederlands

Sector

Voortgezet onderwijs