Skip to content
Docent Nederlands
Pleysier College Zefier uit Den Haag zoekt een Docent Nederlands per z.s.m.
Docent Nederlands

Functie omschrijving

Het Pleysier College is een school voor Voortgezet Onderwijs aan Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen (VSO-ZMOK). De school heeft verschillende locaties in de regio Haaglanden: Den Haag, Zoetermeer en Delft. 

Het Pleysier College Zefier biedt onderwijs aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar. Het leerniveau varieert van VMBO basis tot en met VWO. De meeste leerlingen zijn in behandeling of komen daarvoor in aanmerking bij Youz, een instelling voor geestelijke jeugdgezondheidszorg in Den Haag en omstreken. Jongeren die deelnemen aan het zogenaamde schoolfobieprogramma volgen eveneens onderwijs op Pleysier College Zefier. 

Pleysier College Zefier zoekt -per direct- een enthousiaste, pedagogisch en orthodidactisch sterke docent Nederlands voor 0.4 FTE 
Het gaat hier om een ziektevervanging, dus tijdelijk.
 

Functie eisen

Je profiel
Je wilt het verschil maken. Je werkt gestructureerd en bent voorspelbaar. Je staat stevig in je schoenen. Je hebt zin in een uitdaging. Je hebt een 2e graads- lesbevoegdheid of bent daar mee bezig. 

Aard van het dienstverband
Het betreft een tijdelijk dienstverband in verband met ziektevervanging.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft de Pleysier College Zefier te bieden?
Wij vinden het belangrijk te investeren in de begeleiding van nieuwe medewerkers, ook bij een tijdelijke aanstelling. Na je start bij ons op school wordt in overleg een inwerkprogramma opgesteld zodat je snel vertrouwd raakt met je collega‚Äôs, onze leerlingen, het pedagogisch handelen, de zorgstructuur en de dagelijkse routines. 

Ben jij reflectief, leergierig, onderzoekend en collegiaal dan pas je perfect in ons team
 

Plaats

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Pleysier College Zefier

Plaatsingsdatum

26-01-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

26-03-2021

FTE

0,4

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

L11 (CAO-PO)

Functie categorie

Docent VSO

Sector

Voortgezet speciaal onderwijs