Skip to content
Docent Nederlands
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Docent Nederlands per 2021-02-04
Docent Nederlands

Functie omschrijving

Ben jij tweedegraads bevoegd en vind jij vmbo klassen juist uitdagend om les te geven? Laten we snel hierover kletsen!
Jij als docent Nederlands weet alles van grammatica, schrijf, lees-en spreekvaardigheid en vindt het een leuke uitdaging om jouw leerlingen te motiveren. Je hebt passie voor het vak Nederlands en weet dit als docent met veel energie over te brengen naar jouw leerlingen.

Ook ben jij breed geïnteresseerd in het vak Nederlands en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het voortgezet onderwijs. Jij bent iemand die in mogelijkheden denkt en pedagogisch sterk in de schoenen staat.

Waar jij energie uit haalt is niet alleen in het klaslokaal als docent Nederlands aan de slag te gaan met jouw leerlingen, maar ook meer te betekenen voor de school. Dat kan zijn als sterke vakgroep voorzitter binnen de sectie Nederlands, maar ook als onderdeel van een groep die zich bezighoud met onderwijsvernieuwing binnen het vakgebied Nederlands.

Functie eisen

Ben jij een bevoegd Nederlands docent en ben jij parttime beschikbaar voor minimaal 0,4 fte? Ben je woonachtig in Rotterdam of in de omgeving. Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt jou contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat DIT IS WIJS fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
Professionele begeleiding en coaching;
Vrij tijdens de schoolvakanties;
Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

3000

Functie categorie

Nederlands

Sector

Basisonderwijs