Skip to content
docent Nederlands - vervanging
Veluwse Onderwijsgroep uit Apeldoorn zoekt een docent Nederlands - vervanging per
docent Nederlands – vervanging

Functie omschrijving

Docent Nederlands
ziektevervanging

Heb jij een passie voor onze taal? Kun je leerlingen teksten laten begrijpen en prikkelen om onze taal nog beter in de vingers te krijgen? De Veluwse Onderwijsgroep zoekt een enthousiaste docent Nederlands.

Wat ga je doen?
Je verzorgt leuke, inspirerende en leerzame lessen voor onze leerlingen. Je begeleidt en coacht leerlingen, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vak. Samen met je collega’s ontwikkel je lesstof. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat je vak om mensen draait. En om boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk!

Over de Veluwse Onderwijsgroep
Als medewerker van de Veluwse Onderwijsgroep ben je onderdeel van een onderwijsnetwerk van 27 scholen en een servicebureau, waar collega's dezelfde passie delen: het beste onderwijs bieden aan onze ruim 13.000 leerlingen. Met scholen voor voortgezet onderwijs en (speciaal) basisonderwijs, unieke onderwijsconcepten, een talentpool en verschillende denominaties (katholiek, openbaar, christelijk), hebben we veel smaken in huis. Elk van onze 27 scholen heeft een eigen identiteit, kracht en uitdagingen waaraan jij als leraar of ondersteuner je steentje kan bijdragen. Onze verscheidenheid aan scholen biedt de mogelijkheid om voor een school te kiezen die bij je past, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit en het leren van en met collega's van verschillende scholen in kennisnetwerken of tijdens gezamenlijke bijeenkomsten.
 
Over de school
Het Edison College is een openbare, sfeervolle vmbo-school waar leerlingen kiezen voor Mavo Plus of voor het vmbo Vakcollege (kaderberoepsgerichte leerweg of basisberoepsgerichte leerweg). De school werkt met een door docenten ontwikkeld onderwijsconcept; de Leerstraat. Volgens dit concept leren leerlingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo en krijgen zij uiteindelijk een diploma op maat. Alle leerlingen gaan op het Edison College direct in de eerste klas aan de slag met de beroepsgerichte vakken HBR ( Horeca Bakkerij en Recreatie) PIE (Produceren, Installeren en Energie) en D&P (Dienstverlening en Producten). Op het Edison College is oog voor elk kind en elk talent. Leerlingen worden gestimuleerd om zichzelf maximaal te ontwikkelen en leren door te doen, zowel in school als bij bedrijven. Op de website van het Edison College vind je meer informatie over de school. Je kunt ook een virtuele rondleiding doen om het gebouw alvast te bekijken.
 
Wij bieden
  • Per direct
  • 0,60 fte – vervanging wegens ziekte
  • LB functie, minimaal € 2.822 en maximaal € 4.301 bij een fulltime dienstverband
  • Studieverlof en opleidingsbudget
  • Reiskostenvergoeding
  • Cafetariaregeling met o.a. een sportschoolprogramma en fietsplan
  • Leuke collega’s die uitkijken naar jouw komst! 
 
Enthousiast?
Solliciteer! Wij zorgen er dan voor dat we snel met elkaar in contact komen. Voor een gesprek met een goede docent Nederlands maken we graag tijd. De vacature staat open tot en met 16 februari 2021. Wacht niet te lang met reageren, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden sluiten we de vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Agnes Verberne, teamleider, via 06-46594878 of a.verberne@veluwseonderwijsgroep.nl. We zijn heel benieuwd naar jou!
 
Bezoek onze website en solliciteer. 
 
Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

Plaats

Apeldoorn

Provincie

Gelderland

Wergever

Veluwse Onderwijsgroep

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Sluitingsdatum

16-02-2021

Functie categorie

Nederlands

Sector

Voortgezet onderwijs