Skip to content
Docent Nederlands
ROC van Amsterdam zoekt een Docent Nederlands - team Verkoop en Entree (niveau 1 en 2)
Docent Nederlands

Functie omschrijving

Binnen ROC van Amsterdam - MBO College Zuid (Europeboulevard te Amsterdam) zijn wij voor de opleiding Verkoop & Entree, dit is MBO niveau 1 en 2, op zoek naar een docent Nederlands. Het team kan omschreven worden als kleurrijk, vol humor, doeners met een groot hart, betrokken bij de student en bij elkaar als collega’s, open naar elkaar en onbevooroordeeld.  

Dit en meer ga je doen
Welk beroep je studenten straks ook krijgen, het start met praktische kennis van onze taal. In je klas komen veel nationaliteiten en achtergronden bij elkaar. Dit maakt het uitdagend, mooi en dynamisch. Jij zorgt ervoor dat ze elkaar niet alleen verstaan, maar ook begrijpen. Je leert ze hoe je helder kan formuleren, netjes kan discussiëren en je mening overtuigend kan verwoorden. Hoe leuker je de les maakt, hoe meer succes je zal hebben. Je bereidt de studenten voor op de functie verkoper in de mode of cosmetica branche. 

Naast vakdocent ben jij bijvoorbeeld ook een enthousiaste studieloopbaanbegeleider. Als studieloopbaanbegeleider ben jij het aanspreekpunt voor de student, houd je samen met de student de voortgang bij en bezoek je de student op zijn stage. Ook vinden we het belangrijk dat je beschikt over digitale kwaliteiten zodat je zowel fysieke als digitale lessen kunt geven. 

Functie eisen

Dit verwachten we van jou
Je bent creatief, gestructureerd en het liefst heb je ervaring met deze doelgroep en vind je het leuk om met onderwijsvernieuwing bezig te zijn. Je weet collega’s te inspireren met je ideeën en je daadkracht. Je weet met welke doelgroep je te maken hebt en je kunt deze doelgroep enthousiasmeren.
 • Ervaring in het geven van Nederlands
 • Onderwijsbevoegdheid (minimaal 2e graads bevoegdheid in de Nederlandse taal is echt een pré) 
 • Ervaring met MBO niveau 1 en 2 is ook een pré
 • Communicatief sterk
 • Positief kritische blik
 • Ondernemend en initiatiefrijk
Je bent een expert in het organiseren van een goed onderwijsprogramma. Je kunt goed samenwerken met collega’s en daardoor ben jij in staat om een programma samen te stellen dat geïnspireerd is door de praktijk.

Arbeidsvoorwaarden

Meer dan goede voorwaarden
De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops… wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk. Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.
 • Een salaris in schaal LB (cao mbo) van maximaal € 4.359 bruto per maand, als je fulltime werkt (LC is bespreekbaar, indien aangetoond LC docent)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruime vakantieregeling
 • Deelname aan het ABP pensioen
 • Doorgroeikansen binnen de organisatie
 • Een goede reiskostenvergoeding

 

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

ROC van Amsterdam, MBO College Zuid

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

12-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8 - 1,0 fte

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Nederlands

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs