Skip to content
Docent Nederlandse Gebarentaal
Stichting Koninklijke Auris Groep uit Rotterdam zoekt een Docent Nederlandse Gebarentaal per 29-01-2021
Docent Nederlandse Gebarentaal

Functie omschrijving

Waar ga je werken

In de behandelgroepen van Auris Zorg wordt zorg geboden aan dove en slechthorende kinderen. Ook wordt er zorg geboden aan kinderen met een ernstige taal-ontwikkelingsstoornis (TOS) met soms bijkomende problematiek. Er wordt doelgericht gewerkt aan het verkleinen van de achterstand op spraaktaal-gebied. Het cliëntsysteem wordt nadrukkelijk betrokken in de behandeling. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Jij zorgt ervoor dat onze cliënten zich (beter) kunnen uiten! Als docent Nederlandse Gebarentaal (NGT) verzorg je het NGT-aanbod en de NGT-activiteiten op de tweetalige Auris behandelgroep voor peuters in Goes, hierbij werk je nauw samen met ouders en het netwerk van het kind. Daarnaast ben je vanuit jouw expertise ook betrokken bij het interdisciplinaire overleg met de behandelcoördinator, de pedagogisch begeleiders, de logopedist en de ambulant behandelaar. Samen met dit team zet jij je elke werkdag in voor de ontwikkeling van deze kinderen.


Je werkt met dove en slechthorende kinderen in de leeftijd van 1 t/m 5 jaar. Het is daarom belangrijk dat jij goed aansluit op hun belevingswereld en goed om kunt gaan met deze doelgroep. Daarnaast zoeken wij iemand die zelfstandig kan werken, maar ook graag de samenwerking binnen het team opzoekt.


Momenteel zijn wij op zoek naar een docent NGT voor 8 uur per week. De werkdagen zijn maandag en/of woensdag. Kom jij ons team versterken?

Functie eisen

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich dagelijks in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou;

 • een aantrekkelijke functie in een deskundig multidisciplinair team
 • een boeiende doelgroep
 • een zelfstandige en afwisselende baan
 • een open werkcultuur met deskundige collega’s
 • de mogelijkheid inhoudelijk mee te werken aan de ontwikkeling van het aanbod de behandelgroep
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, inschaling FWG 50, maximaal €3.624,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • aansluiting bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een tijdelijk dienstverband van 8 uur per week voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op verlenging


Wie ben jij

Jij bent een enthousiaste en didactisch sterke NGT docent die zich graag inzet voor een jonge doelgroep. Daarnaast neem jij mee;

 • een afgeronde bachelor opleiding Leraar Nederlandse Gebarentaal.
 • ervaring en affiniteit met de doelgroep jonge kinderen
 • de competenties om inhoudelijk collega’s te kunnen ondersteunen op het gebied van gebaarvaardigheid
 • het talent om het (gebaren)taalaanbod en (gebaren)taalactiviteiten aan te bieden die aansluiten op het taalniveau van de peuters
 • een zelfstandige werkhouding, die ook in een in multidisciplinair team functioneert
 • de gave om speels, planmatig en doelgericht te kunnen werken
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Je kunt reageren tot en met 14 februari 2021 . De sollicitatiegesprekken vinden onder voorbehoud plaats op 25 februari 2021 in de ochtend. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Renate van den Berg, Teamleider Zorg, regio Zuid via r.vandenberg@auris.nl of via telefoonnummer 06-29418490

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

Stichting Koninklijke Auris Groep

Plaatsingsdatum

29-01-2021

Ingangsdatum

29-01-2021

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Speciaal (basis) onderwijs