Skip to content
Docent Omgangskunde
ROC Midden Nederland uit Utrecht zoekt een Docent Omgangskunde per z.s.m
Docent Omgangskunde

Functie omschrijving

Als Docent Omgangskunde ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met onze niveau 2 doelgroep en een goede relatie met hen weet op te bouwen. Je weet op professionele wijze in te spelen op de verschillen tussen de studenten en weet hen te prikkelen en voor te bereiden op de praktijk. Daarnaast vervul je de rol van studentcoach en/of stagebegeleider. Dit doe je in groepsverband, maar ook op individueel niveau.
Als onderdeel van het team ben jij de specialist op het gebied van persoonlijke vorming. Je geeft in ieder geval het vak Persoonlijke Vorming. Je neemt de studenten mee in de ‘zeven eigenschappen die jou succesvol maken’ van Sean Covey. Verder ontwikkel je nieuwe lesplannen, beoordeel je examens, begeleid en coach je studenten bij projecten en examenopdrachten en handel je voorkomende administratieve en algemene werkzaamheden behorende bij jouw functie af.
Uiteraard lever jij, als lid van het docententeam, op proactieve wijze een bijdrage aan het teamoverleg en aan de teamontwikkeling.
 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die pedagogisch sterk is en een sterke affiniteit heeft met niveau 2 studenten. Je vindt het leuk om de studenten te coachen en te begeleiden en je staat stevig in je schoenen.
Je komt te werken binnen een nieuwe en groeiende opleiding en je begrijpt dat het in deze nieuwe situatie soms nodig is een extra stap te zetten. Als laatste is het essentieel dat je digitaal vaardig bent.
Kortom:
  • een onderwijsbevoegdheid voor het MBO;
  • pedagogisch sterk en ervaring in het coachen van niveau 2 studenten;
  • je naast persoonlijke vorming het ook leuk vindt om in andere vakken les te geven;
  • je betrekt het werkveld bij het onderwijs d.m.v. stagebezoeken, examinering, gastlessen, lessen in het werkveld. Je durft hierin creatief te zijn en bent in staat om onze studenten levensechte beroepssituaties aan te bieden.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een uitdaging binnen een nieuw en succesvol onderwijsconcept van ROC Midden Nederland waarbij de regie zoveel mogelijk bij de student ligt. Er wordt vooral gecoacht in plaats van lesgegeven.
Daarnaast bieden wij je:
  • een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op voortzetting van het dienstverband;
  • afhankelijk van je ervaring een salaris van maximaal €4359,- bij een volledige aanstelling (schaal LB, CAO MBO);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), een reiskostenregeling en pensioenvoorziening;
  • diverse aantrekkelijke opleiding- en ontwikkelmogelijkheden.

Plaats

Utrecht

Provincie

Utrecht

Wergever

ROC Midden Nederland

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

n.t.b.

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

LB schaal

Functie categorie

Omgangskunde

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs