Skip to content
Docent O&O
Docent O&O
Docent O&O

Functie omschrijving

Lessen O&O in onderbouw en bovenbouw havo/vwo klassen en taken technator

Functie eisen

 
 Aanstelling:
Vanaf heden tot en met 01 oktober 2021 hebben wij een vacature voor een docent O&O. Het gaat om 0,37 FTE (tot en met 7 mei) en daarna tot en met 01/10/2021 0,97 fte, ter vervanging. De lessen worden in de eerste periode gegeven in de onderbouw HAVO en VWO. Vanaf 7 mei zal dit ook aan de bovenbouw zijn. 
Wij zoeken een Technasium docent met Bèta technische en/of kunst technische achtergrond.  Het Technasium op het Damstede Lyceum is in ontwikkeling waardoor we een gedreven, enthousiast persoon zoeken die zich graag in wilt zetten om een innovatieslag in ons programma te maken. Organisatorische vaardigheden zijn daarom zeer gewenst. Je zal deel uitmaken van ons huidige team en de ontwikkeling van ons Technasium onderwijs ervaren wij als teamwork.
 
Profiel: 
Je bent trots op jouw vak en zet je in om het lesmateriaal te optimaliseren. Je bent in staat onderwijskundige ontwikkelingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Flexibiliteit en vermogen tot differentiëren binnen het leerproces zijn een ‘must’. Je wilt investeren in kwalitatief hoogwaardig Technasium onderwijs. 
Jouw klassenmanagement en pedagogisch handelen zijn verantwoord en jij werkt vanuit een didactisch perspectief waarbij de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de leerling wordt gestimuleerd. Je erkent de waarde van gepersonaliseerd onderwijs en wilt maatwerk leveren aan iedere leerling. Je coacht jouw klassen projectmatig, gericht op de kwaliteit van het werk van jouw leerlingen.

Bevoegdheid:
Je beschikt bij voorkeur over een onderwijsbevoegdheid voor het vak O&O of bent bereid deze te halen. 

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling is afhankelijk van huidig salaris en inschaling. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing.

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Damstede

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

01-03-2021

Sluitingsdatum

08-03-2021

FTE

0,37-0,9

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Onderzoek en Ontwerpen

Sector

Voortgezet onderwijs