Skip to content
Docent PIE
Heb jij ervaring in het onderwijs? Zoek je een interessante baan met uitzicht op een vaste aanstelling in het basis en kader, leerjaar 1 tot en met 4. Kom dan werken als docent PIE (Produceren, Installeren en Energie) in IJsselstein!
Docent PIE

Functie omschrijving

Op het Cals College in IJsselstein zoeken we een enthousiaste docent PIE voor 0,8 fte. De lessen vinden plaats aan leerjaar 1 tot en met 4.
 
Heb je hart voor de techniek en vmbo-leerlingen? Wil je leerlingen hun talenten laten ontdekken binnen de werkvelden van Produceren, Installeren en Energie? Wil je de nieuwe generatie leerlingen enthousiasmeren voor de techniek en daarbij je vakkennis inzetten? Stuur dan een sollicitatiebrief en cv naar ons toe.
 
Het Cals College IJsselstein heeft de afdelingen vmbo, havo en onderbouw vwo. Binnen het vmbo hebben we de mavo-afdeling en de beroepsgerichte leerwegen met de profielen: Economie en Ondernemen (E&O), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren en Energie (PIE) en Zorg en Welzijn (Z&W). Daarnaast bieden we leerwegondersteunend onderwijs aan en leerwerktrajecten.
 

Functie eisen

2e graads

Plaats

IJsselstein

Provincie

Utrecht

Wergever

Cals College IJsselstein

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

22-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,8 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Techniek

Sector

Voortgezet onderwijs