Skip to content
Docent Start-Up Gouda
mboRijnland uit Gouda zoekt een Docent Start-Up Gouda per 16-12-2020
Docent Start-Up Gouda

Functie omschrijving

Docent Start-Up College 

Bij MBO College Start-Up team Gouda, is een vacature ontstaan voor een docent. De werkzaamheden van de docent worden verricht binnen de opleiding Entree/Service Medewerker. Kun jij goed contact maken met onze verschillende studenten, ze motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? En heb je ook nog vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Ons College

MBO College Start–Up is een relatief nieuw College en volop in ontwikkeling. Ons College wil de student centraal stellen en om die reden wordt het Gepersonaliseerd Leren vorm gegeven. Binnen het College worden de opleidingen Entree & Servicemedewerker aangeboden. Onze studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Ze krijgen intensieve leerdoel gerichte coaching en studieloopbaanbegeleiding. Hierdoor boeken zij meer resultaten in hun opleidingen en vallen studenten minder uit. Bekijk ook ons filmpje over gepersonaliseerd onderwijs via deze link.

Wat ga je doen?

- Je bereidt lessen voor en geeft ze op het gebied van zakelijk en commercieel, logistiek, zorg, techniek, (mobiliteit, bouw, installatie) , horeca, Nederlands, loopbaan, burgerschap, rekenen;
- Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vakinhoud maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling;
- Je bent studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die een opleiding volgen op niveau 1 of 2;
- Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar docenten die echt plezier hebben in het mbo-onderwijs. Die goed kunnen improviseren en teamspeler zijn. Je komt in een kleinschalig, toegewijd team te werken binnen een organisatie die in beweging is. Heb jij zin om je steentje bij te dragen aan het verder bouwen van onze organisatie?

Wat vragen wij verder?

- Je hebt een Pedagogisch/didactische bekwaamheden belangrijk, hoe je deze hebt opgedaan kan op verschillende manieren zijn geweest. Bijvoorbeeld door middel van een lerarenopleiding of PABO met aanvullende opleiding;
- Je hebt een sterke betrokkenheid bij de Entree en niveau 2 studenten;
- Je werkt aan eigentijds onderwijs;
- Je hebt kwaliteitszorg hoog in het vaandel staan;
- Je bent bevoegd docent bv omgangskunde, Nederlands; 
- Je hebt een sterke affiniteit heeft met gepersonaliseerd leren.

Wat bieden wij? 

Collega’s die net als jij gáán voor onze studenten. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo). Daarnaast bieden wij een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten in een vaste aanstelling. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

- 8,33% eindejaarsuitkering; 
- Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
- 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
- Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
- Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
- Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
- Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie?

Voor vragen kun je contact opnemen met de Onderwijskundig Teamleider MBO College Start - Up, via de email: adijk@mborijnland.nl

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie. 

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Plaats

Gouda

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

mboRijnland

Plaatsingsdatum

17-12-2020

Ingangsdatum

16-12-2020

Sluitingsdatum

18-03-2021

FTE

0,8000

Functie categorie

Nederlands

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs