Skip to content
Docent verpleegkunde Alphen aan den Rijn
mboRijnland uit Alphen aan den Rijn zoekt een Docent verpleegkunde Alphen aan den Rijn per 01-02-2021
Docent verpleegkunde Alphen aan den Rijn

Functie omschrijving

Docent Verpleegkunde

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring als verpleegkundige en een afgeronde HBO opleiding in deze richting? Wij zoeken een enthousiaste docent die elke dag het mooie vak wilt overdragen aan onze studenten. Klinkt goed toch? Zie jij jezelf al helemaal in deze rol dan komen wij graag in contact met jou.

Het Team

Natuurlijk zijn wij van mening dat wij werken bij het leukste College van mboRijnland en staat bij ons team samenwerken en kwaliteit van het onderwijs centraal. Kernwoorden die ons team verder omschrijven zijn bevlogenheid, betrokkenheid  bij onze studenten en passie voor ons vak.

Wat ga je doen?

- Je bereidt lessen voor en geeft zowel klassikale als digitale lessen aan studenten van de opleiding verpleegkunde en verzorgende;
- Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook hun persoonlijke ontwikkeling;
- Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum;
- Je biedt ondersteuning in toetsing en examinering.

Wie zoeken we?

Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk. Kun je goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren, een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas. Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in mbo-onderwijs, die goed kan improviseren en een teamspeler is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie. Belangrijk voor ons is bovendien dat je een bevoegd docent bent. Bevoegd docent zijn kan op verschillende manieren. Je dient een HBO opleiding verpleegkunde te hebben afgerond. Relevante werkervaring als verpleegkundige te bezitten. Indien je geen lesbevoegdheid hebt, dan bieden wij je de mogelijkheid om je lesbevoegdheid voor het MBO te halen.

 Wat bieden wij? 

De afgelopen periode heeft bewezen dat goed opgeleide zorgmedewerkers belangrijk zijn voor onze maatschappij. Daar zet het team in Alphen aan den Rijn zich met enthousiasme, met oog voor de studenten en haar omgeving, vol voor in en ze verwelkomen je graag. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo 2020-2021. Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor. 

Daarnaast bieden wij:

- 8,33% eindejaarsuitkering; 
- Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
- De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
- 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
- Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
- Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
- Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
- Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vacature verantwoordelijke Marina Blijleven per mail op mblijleven@mborijnland.nl.

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.  

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Plaats

Alphen aan den Rijn

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

mboRijnland

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Ingangsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

01-03-2021

FTE

0,6000

Functie categorie

Zorg en gezondheid

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs