Skip to content
Docent Visserijkunde / Nautische vakken
ROC Kop van Noord-Holland uit Den Helder zoekt een Docent Visserijkunde / Nautische vakken per
Docent Visserijkunde / Nautische vakken

Functie omschrijving

Ben jij een vakman of -vrouw op het gebied van visserij en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je talent om jongeren te bereiken en je kennis over te dragen?  
Kortom: wil jij je vakkennis doorgeven aan de professionals van de toekomst?  
Dan is een baan als docent misschien iets voor jou!  

Heb jij een hbo werk- en denkniveau en recente werkervaring in de visserij? Aarzel dan niet en reageer. Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland betekent dat je een functie aan de wal hebt en alle schoolvakanties vrij bent. Als zij-instromer kun je direct bij ons aan de slag als docent. Je wordt daarnaast op onze kosten geschoold zodat je binnen twee jaar bevoegd docent bent. 

Op het Nautisch College (Sportlaan, Den Helder) kun je met ingang van het nieuwe schooljaar aan de slag als  

Docent Visserijkunde / Nautische vakken 
Omvang in overleg te bepalen 

Wat je gaat doen 
Je verzorgt de theorie- en praktijklessen voor o.a. de lessen visserijkunde en netten boeten. Daarnaast speel je een rol bij de ontwikkeling van het lesmateriaal en zorg je dat dit actueel blijft. Je coacht studenten in het kader van studieloopbaanbegeleiding en projecten. Ook voer je intakegesprekken en neem je deel aan teamvergaderingen. Je werkt in een enthousiast hecht team van docenten en instructeurs. 

Functie eisen

Over jou
Je bent in staat om met enthousiasme je praktijkkennis over te brengen aan de professionals van de toekomst. We vinden het belangrijk dat je kennis hebt van nieuwe technologieën in je vakgebied en de vaardigheid bezit om deze kennis toe te passen in het onderwijs. Je kunt goed in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en energiek en denkt in kansen en mogelijkheden. De voorkeur gaat uit naar iemand met recente vaarervaring in de visserij. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij? 
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een klein team van professionals waarin humor belangrijk is. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand. 

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol 
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.   

Plaats

Den Helder

Provincie

Noord-Holland

Wergever

ROC Kop van Noord-Holland

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

Functie categorie

Natuur en leefomgeving

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs