Skip to content
Docent Wiskunde
Aeres VMBO Maartensdijk uit Maartensdijk zoekt een Docent Wiskunde per 8-2-2021
Docent Wiskunde

Functie omschrijving

Wat je gaat doen
Je begeleidt jouw leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden, zowel in je vakgebied als op het gebied van persoonlijke groei. Je stimuleert hen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Jij kunt omgaan met en inspelen op verschillen tussen leerlingen. Je hebt aandacht voor het groepsproces en voor de individuele leerling. Met jouw enthousiasme en creativiteit zorg je voor een uitdagende leeromgeving waarin leerlingen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

Wat je verder gaat doen:
 • Je onderhoudt contacten met ouders/verzorgers;
 • Je draagt samen met je collega's bij aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs binnen Aeres VMBO;
 • Je volgt de trends en ontwikkelingen in je vakgebied en past deze toe in je werk.
Wij vragen
 • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of bent bereid deze te halen;
 • Je hebt affiniteit met en interesse in werken met vmbo-leerlingen in het groene domein;
 • Je bent enthousiast, deskundig, inspirerend, communicatief, ondernemend en werkt graag samen;
 • Je weet leerlingen te motiveren, hebt natuurlijk overwicht en bent flexibel ingesteld;
 • Je bent in staat om vakoverstijgend te denken en te werken;
 • Je wilt je blijven ontwikkelen op pedagogisch, didactisch en persoonlijk gebied.

Wij bieden
 • Een dynamische baan bij een groene kennisinstelling waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samenkomen. Aeres is de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus;
 • Een fijne werkomgeving in een enthousiast team met oog voor de leerlingen en elkaar;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald in schaal LB mbo met een maximum van €4.359,-;
 • Een werkplek van wereldklasse. Aeres draagt dit jaar Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap: World-class Workplace. Volledig gebaseerd op en verkregen door de mening van onze medewerkers. Het is dus een keurmerk dat we dragen met trots!

Waar je gaat werken
Aeres VMBO Maartensdijk is een vmbo-groenschool. Met een diploma van onze school kunnen leerlingen volop goede vervolgopleidingen kiezen. Leerlingen vinden de school persoonlijk en veilig. Individuele aandacht en begeleiding vinden wij belangrijk. Bij ons kunnen leerlingen zich in een veilige omgeving voorbereiden op hun toekomst. Leerlingen moeten zelfstandig kunnen functioneren in een samenleving die steeds verandert. Daarom leren ze hun talenten en hun omgeving kennen, invloed te nemen en verantwoordelijk te zijn voor hun leefomgeving.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Bel dan Petra Navarro, teamleider, via 088 0205500. Ben je ervan overtuigd dat wij op zoek zijn naar jou? Solliciteer dan vóór 5 maart 2021 t.a.v. Petra Navarro. De functie gaat (in overleg) in per 1 september 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 19 maart 2021.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

Plaats

Maartensdijk

Provincie

Utrecht

Wergever

Aeres VMBO Maartensdijk

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

8-2-2021

Sluitingsdatum

05-03-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

schaal LB

Functie categorie

Agrarisch onderwijs

Sector

Voortgezet onderwijs