Skip to content
Docent wiskunde
Groot Goylant uit Hilversum zoekt een Docent wiskunde per per direct
Docent wiskunde

Functie omschrijving

Dit betreft een vervanging

Functieomschrijving:
Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen van leerjaar 2 en 3 van Groot Goylant in Hilversum. Het gaat om een vervanging die per direct in kan gaan. Vervanging zal zijn tot de meivakantie.
Groot Goylant is een kleine vmbo-school met ongeveer 350 leerlingen met een tweejarige heterogene onderbouw. Naast de mavo bieden wij een aantal beroepsgerichte opleidingen op basisberoepsgericht en kaderberoepsgericht niveau. Tevens hebben wij een tweetalige afdeling.

Wij zoeken een collega die:
  • graag wil werken met onze vmbo-leerlingen
  • leservaring heeft, in het voortgezet onderwijs;
  • affiniteit heeft met het gebruik van ICT in de lessen;
  • bereid is om te investeren in contacten met leerlingen;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden heeft.
Wij bieden:
Groot Goylant biedt een prettige werkomgeving waarin docenten verschillend wat betreft (beroepsgerichte) vakken, leeftijd en ervaring er samen naar streven om de leerlingen uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen. Groot Goylant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (gelegen nabij station Hilversum-Sportpark). Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden (conform CAO van het voortgezet onderwijs) waaronder pensioen, eindejaarsuitkering en 12 weken vakantie per jaar. Daarnaast zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten met kwaliteit en ambitie. Elke docent krijgt een laptop ter beschikking. Uitgebreide informatie is te vinden op onze website www.grootgoylant.nl

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je ge├»nteresseerd in deze functie, solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met: 
Mevrouw I. Bruinsma (directeur), telefoon 035-6850014 of mail i.bruinsma@atscholen.nl.

Plaats

Hilversum

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Groot Goylant

Plaatsingsdatum

03-02-2021

Ingangsdatum

per direct

Sluitingsdatum

03-04-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Wiskunde

Sector

Voortgezet onderwijs