Skip to content
Docent Wiskunde 1e of 2e graad
Mendel College uit Haarlem zoekt een Docent Wiskunde 1e of 2e graad per 23 augustus 2021
Docent Wiskunde 1e of 2e graad

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en toegewijde docent om ons team te versterken. Het betreft een functie van circa 0.8 – 1.0 fte.

Als docent ga je lesgeven aan mavo, havo en vwo leerlingen.  Een deel van de lessen is in de bovenbouw havo en/of vwo.  Je bent een enthousiaste en betrokken docent. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Je weet de wiskunde begrijpelijk te maken voor leerlingen die wiskunde erg lastig vinden, maar kunt ook leerlingen met een wiskundeknobbel meer uitdaging bieden. Je bent in staat de complexe berekeningen en formules om te smelten naar begrijpelijke stof. Je leert jouw leerlingen meer dan sommen of formules, maar ook om analytisch en probleemoplossend te denken. Daarbij zorg je voor een prettige en veilige sfeer in de klas.

Je hebt een passie voor het onderwijs, een verbondenheid  met de leeftijdsgroep en bent uiteraard in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid. Docenten/studenten die binnen afzienbare tijd hun bevoegdheid behalen, worden tevens uitgenodigd te solliciteren.

Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Plaats

Haarlem

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Mendel College

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Ingangsdatum

23 augustus 2021

Sluitingsdatum

13-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0.8 - 1.0 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

afhankelijk van ervaring

Functie categorie

Wiskunde

Sector

Voortgezet onderwijs