Skip to content
Docent Wiskunde AH
Wegens ziektevervanging zoeken wij een docent Wiskunde (tweedegraads) voor onze afdeling Atheneum/ Havo. De vacature is voor 21 lessen en zal (gedeeltelijk) tot het eind van dit schooljaar zijn. Het betreft 18 lessen in de onderbouw en 3 lessen in Havo 4.
Docent Wiskunde AH

Functie omschrijving

Weet jij alles over sinus, cosinus en tangens en leg jij in begrijpelijke taal het verschil uit tussen de X- en de Y-as? Dan zoeken wij jou!

Wegens ziektevervanging zoeken wij een docent Wiskunde (tweedegraads) voor onze afdeling Atheneum/ Havo. De vacature is voor 21 lessen en zal (gedeeltelijk) tot het eind van dit schooljaar zijn. Het betreft 18 lessen in de onderbouw en 3 lessen in Havo 4. Als docent wiskunde bereid je je eigen lessen voor en geef je deze zelfstandig aan de klassen. Vanuit de sectie waarin je komt te werken ontvang je begeleiding en kan je sparren over de leerlingen en behaalde resultaten.

Functie eisen

Jij bent een docent die er geen enkele moeite mee heeft om halverwege het schooljaar in te stappen. Daarnaast kan jij makkelijk schakelen tussen fysieke, online en hybride lesvormen. 

Daarnaast beschik jij over de volgende vaardigheden:
-Je bent bevoegd docent Wiskunde of docent in opleiding;
- Je bent enthousiast over het vak Wiskunde en weet jouw fascinatie voor de vak op leerlingen over te brengen;
- Je werkt graag samen in een team en bent sociaal en communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een hecht en bevlogen team. Samen met jouw collega‚Äôs werk je continu aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuwe medewerker goed jouw weg kan vinden binnen onze school. Daarom krijg je binnen jouw sectie een begeleider toegewezen, bij wie je terecht kan met alle vragen. Daarnaast krijg je individuele begeleiding van een ervaren coach. 

Hiernaast krijg jij:
- De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop; 
- De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie;
- Een benoeming in functieschaal LB, voor ervaren docenten is een indiensttreding in een hogere schaal bespreekbaar;
- Een eindejaarsuitkering van 8%
- De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsplan en deels betaald ouderschapsverlof;
- Iedere sectie binnen Groevenbeek heeft een budget, waarmee teamuitjes ondernomen kunnen worden. Ook rond Kerst en Pasen kan je ervan uitgaan dat er festiviteiten worden georganiseerd. En de absolute klapper vindt vlak voor de zomervakantie plaats: de afsluiting van het schooljaar met een personeelsdag! 

Plaats

Ermelo

Provincie

Gelderland

Wergever

Chr. College Groevenbeek

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

01-03-2021

Sluitingsdatum

08-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,7 - 0,9

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

LB

Functie categorie

Wiskunde

Sector

Voortgezet onderwijs