Skip to content
Docent Wiskunde (vervanging) Revius Lyceum Wijk bij Duurstede
Revius Lyceum Wijk bij Duurstede uit Wijk bij Duurstede zoekt een Docent Wiskunde (vervanging) Revius Lyceum Wijk bij Duurstede per per direct
Docent Wiskunde (vervanging) Revius Lyceum Wijk bij Duurstede

Functie omschrijving

Docent Wiskunde (vervanging) Revius Lyceum Wijk bij Duurstede
Het Revius Lyceum Wijk bij Duurstede zoekt per direct een docent Wiskunde (tweedegraads maar bij voorkeur eerstegraads) voor 0,56 fte. De vacature betreft een vervanging tot ca. 24 april 2021.

De mogelijkheid bestaat dat het dienstverband wordt gecontinueerd met een kleinere omvang van de betrekking. De lessen worden gegeven aan leerlingen gegeven aan havo leerlingen uit de 1e t/m de 4e klas.

Verbinding maken met leerlingen en 'jouw' vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze. Het is waar jij als docent Wiskunde in uitblinkt. Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen naar boven. Bij het Revius Lyceum Wijk bij Duurstede werk je aan de ontwikkeling van de leerlingen met een zorgvraag en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving.

Functie eisen

Jij herkent je in onze kernwaarden: gemeenschappelijk, respectvol, uitdagend en kansrijk. Hierin tonen wij ambitie, geven aandacht en laten leerlingen actief leren. Verder heb je de bevoegdheid om als tweedegraads docent Wiskunde te werken.
 

Arbeidsvoorwaarden

Wij snappen dat in een nieuwe werkomgeving goede begeleiding essentieel is voor een goede start. Daarom krijg je een goede begeleiding om je op weg te helpen. Dat is slechts het begin, want daarnaast mag je rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-vo, zoals:
  • Een tijdelijk contract voor de duur van de afwezigheid
  • salaris dat afhankelijk is van je werkervaring (schaal LB/LC/LD)
  • een financiĆ«le tegemoetkoming in reiskosten
  • korting op je zorgverzekering
  • deelname aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Plaats

Wijk bij Duurstede

Provincie

Utrecht

Wergever

Revius Lyceum Wijk bij Duurstede

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

per direct

Sluitingsdatum

04-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,56

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Wiskunde

Sector

Voortgezet onderwijs