Skip to content
Docent(e) Engels
Docent(e) Engelse taal voor de mavo (vmbo-tl)
Docent(e) Engels

Functie omschrijving

De Engelse taal is een poort naar vele werelden. Beheersing hiervan is heel belangrijk voor onze jeugd. 
Ben jij die gepassioneerde en inspirerende docent Engels die niets liever wil dan onze leerlingen helpen deze wereldtaal zo goed mogelijk te beheersen?
Hen te laten genieten van het oefenen in spreekvaardigheid?
Hen de liefde voor deze taal mee te geven?
Hen de nut en noodzaak van de kennis van het Engels in te laten zien?
Ben jij in staat om onze talentgroep Anglia, waarin wij met een groep leerlingen de diepte in gaan, verder uit te bouwen?
Ben jij daarnaast ook die enthousiaste collega die graag samen wil werken met zijn vakgenoten om de lessen Engels op een hoger plan te tillen?
Herken jij jezelf hierin? Dat is mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou! 

Het klinkt misschien wat ambitieus, dat klopt ook, want wij willen van onze mavo, de beste mavo maken.
Onze ambitie is om onze leerlingen de best mogelijke startkwalificatie voor hun toekomst te geven. 
 
Met ingang van het nieuwe schooljaar, per 1-8-2021, zoeken wij een enthousiaste docent (m/v) Engels, voor zowel de onderbouw als de bovenbouw van het VMBO-tl (mavo). Er bestaat overigens ook de mogelijkheid om voor een beperkt aantal uren al eerder, dus in dit schooljaar nog, te starten.

Ervaring met examenklassen en ervaring als sectievoorzitter is een pre.
Maar ook leidinggevende ervaring in je vrije tijd, denk aan sport, scouting etc., is voor ons interessant.

Onze school bestaat al bijna 100 jaar, maar we zijn verre van oud en stoffig. Ons moderne schoolgebouw zorgt voor een fijne werkomgeving en voor veel mogelijkheden tot ontwikkelen, voor zowel de leerlingen als de collega’s. Leerlingen doen bij ons in 7 vakken examen en kunnen zich daarnaast ontwikkelen door deel te nemen aan talentgroepen, van cooking tot digital science, maar ook Spaans, dans, sport+ en Anglia (versterkt Engels).
Wij hebben een modern HRM-beleid waarbij bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een digitale lesobservatietool en een actieve ondersteuning door een teamleider die volledig beschikbaar is voor de docenten. Hiernaast ontfermen twee andere teamleiders zich over de leerlingen.
We zijn een school in ontwikkeling. Dit schooljaar zijn wij, na een intensief voorbereidingstraject van drie jaar, begonnen met een nieuw onderwijssysteem waarin we meer gedifferentieerd en eigentijds onderwijs aanbieden in lessen van 75 minuten.
Iedere docent beschikt bij ons over een eigen laptop van school.

Het is onze missie om het beste uit onze leerlingen te halen en hen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun verdere schoolloopbaan. Wij willen van hen zelfstandige, zelfbewuste en betrokken burgers maken.

Daarnaast willen wij ook het beste uit jou halen. Als jij goed in je vel zit, heeft dat immers ook een directe uitwerking op de leerlingen. Het een versterkt het ander.
Als eenpitter hebben we korte lijntjes en dat zorgt ervoor dat je gezien en gehoord wordt.
 
Neem ook eens een kijkje op onze website www.sjm.nl om meer van de school te zien.

Ben jij geknipt voor deze baan? Dan nodigen wij jou van harte uit te reageren. Dat kan rechtstreeks via Meesterbaan, maar past een kort filmpje of een presentatie jou beter, is dat natuurlijk ook helemaal prima. Stuur dat dan naar sollicitatie@sjm.nl 

Graag tot ziens!

Functie eisen

Naast de lesbevoegdheid (tweede graad) zoeken wij iemand die kan lezen en schrijven met onze doelgroep: de mavo-leerling.

Je vaardigheden bevatten de 21st century skills. Denk hierbij o.a. aan: creatief, kritisch en probleemoplossend denken, samenwerken en helder communiceren, resultaatgericht, gevoel voor organisatiesensitiviteit, ondernemend en innovatief.

 

Arbeidsvoorwaarden

CAO-vo

Plaats

Vlaardingen

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

St. - Jozefmavo

Plaatsingsdatum

28-01-2021

Ingangsdatum

01-08-2021

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,6 - 1,0 fte

Salarisschaal

LB/LC

Functie categorie

Engels

Sector

Voortgezet onderwijs