Skip to content
Docent(e) Nask - 2e graad bevoegd
Docent(e) Nask
Docent(e) Nask – 2e graad bevoegd

Functie omschrijving

Hou jij van achtbanen? Hoeft niet, maar je weet wel welke krachten voor de bijzondere sensaties zorgen in zo’n attractie.
Voor onze leerlingen zijn alledaagse verschijnselen zoals zwaartekracht, een magneet, een blauwe lucht, heel vanzelfsprekend, maar het hoe en waarom is voor hen een raadsel. Voor jou natuurlijk niet, jij kunt het onze leerlingen allemaal precies uitleggen. Sterker nog, jij kunt je leerlingen enthousiast maken voor jouw vak, jij maakt de stof levendig en concreet. Jij kunt het onbegrijpelijke op een logische manier uitleggen aan jonge mensen. Je prikkelt hun nieuwsgierigheid en begeleidt ze in hun zoektocht naar antwoorden. Een zoektocht die voor jou herkenbaar is als nieuwsgierige docent die ook zelf iedere dag nog nieuwe dingen ontdekt.
 
Herken jij jezelf hierin? Dat is mooi, want wij zijn op zoek naar jou!
 
Vanwege een vervroegde pensionering zijn wij per 1 april a.s. namelijk op zoek naar een enthousiaste docent (m/v) Nask (natuurkunde/scheikunde), voor vooral de bovenbouw van het VMBO-tl (mavo). 
De nadruk ligt hierbij op het vak natuurkunde. Wij zoeken bij voorkeur iemand met ervaring in examenklassen.

Het betreft 10 tot 11 lessen per week (10 lessen natuurkunde, 1 studie-uur). De lessen duren 75 minuten.
Voor dit schooljaar zijn de werkdagen op dinsdag, woensdag en donderdag. Vanaf het nieuwe schooljaar is dat in overleg uiteraard volledig vrij in te vullen. De aanstellingsomvang voor dit schooljaar is 0,6 tot 0,7 fte.
Ook wanneer je pas per 1 augustus beschikbaar bent nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Onze school bestaat al bijna 100 jaar, maar we zijn verre van oud en stoffig. Ons moderne schoolgebouw zorgt voor een fijne werkomgeving en voor veel mogelijkheden tot ontwikkelen, voor zowel de leerlingen als de collega’s.
Wij hebben een modern HRM-beleid waarbij bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een digitale lesobservatietool.
We zijn ook een school in ontwikkeling. Dit schooljaar zijn wij, na een intensief voorbereidingstraject van drie jaar, begonnen met een nieuw onderwijssysteem waarin we meer gedifferentieerd en eigentijds onderwijs aanbieden in lessen van 75 minuten. Daarnaast beschikt iedere docent over een eigen laptop van school.
Het is onze missie om het beste uit onze leerlingen te halen en hen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun verdere schoolloopbaan. Wij willen van hen zelfstandige, zelfbewuste en betrokken burgers maken.
Daarnaast willen wij ook het beste uit jou halen. Als jij goed in je vel zit, heeft dat immers ook een directe uitwerking op de leerlingen. Het een versterkt het ander.
Als eenpitter hebben we korte lijntjes en dat zorgt ervoor dat je gezien en gehoord wordt.
 
Neem ook eens een kijkje op onze website www.sjm.nl om meer van de school te zien.

Ben jij geknipt voor deze baan? Dan nodigen wij jou van harte uit te reageren. Dat kan rechtstreeks via Meesterbaan, maar past een kort filmpje of een presentatie jou beter, is dat natuurlijk ook helemaal prima. Stuur dat dan naar sollicitatie@sjm.nl 

Graag tot ziens!
 

Functie eisen

Vereist:
Bevoegd 2e graad

 

Arbeidsvoorwaarden

Volgens Cao-VO

Plaats

Vlaardingen

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

St. - Jozefmavo

Plaatsingsdatum

21-01-2021

Ingangsdatum

01-04-2021

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,6 - 0,7 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

LB/LC

Functie categorie

NaSk

Sector

Voortgezet onderwijs