Skip to content
Financieel Administratief Medewerker
Aeres uit Ede zoekt een Financieel Administratief Medewerker per 5-2-2021
Financieel Administratief Medewerker

Functie omschrijving

Wat je gaat doen
Als financieel administratief medewerker verricht je tijdig en volledig boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden voor deze locatie. Je standplaats is Emmeloord en Dronten. Je bent het aanspreekpunt voor de interne klant en de financiële medewerkers die op het centrale bestuursbureau werken.

Wat ook bij de functie hoort:
 • Verzamelen, controleren en aanleveren van informatie ten behoeve van financiële transacties (van en naar het centrale kantoor alsmede van en naar de primaire organisatie) m.b.t. de sub administratie Crediteuren, Debiteuren en het Bank- en Kasboek;
 • Ondersteunen en uitvoeren van werkzaamheden in het crediteuren proces, waaronder: postafhandeling; opstellen facturen (WIS Collect); afhandeling facturen in de workflow (applicatie Spend Cloud); contacten met leveranciers hierover; afhandeling betalingsherinneringen (intern en extern); handtekeningen en coderingen;
 • Volgen van de liquide middelen en maandelijks opmaken van de kasstaat en bankboeking alsmede het coderen hiervan;
 • Kwitanties aanmaken en afrekenen en zorg dragen voor goedkeuring;
 • Het tijdig indienen van financiële bescheiden t.b.v. de volledige verwerking journaalposten in Exact Financials;
 • Tijdig aanleveren van correcties of kostenverdelingen;
 • Ondersteuning van de directeur op de ontvangen financiële rapportage en zo nodig aanvullen met detailinformatie (nakijken van grootboekrekeningen op consistentie en juistheid).

Wij vragen
Naast de kennis van en inzicht in boekhoudkundige technieken, het boekhoudsysteem en financieel-administratieve procedures heb je snelheid in het verwerken van de informatie in de systemen (bijvoorbeeld Spend Cloud of WIScollect). Je werkt binnen het onderwijs met een aantal collega's waarbij jij samen met de collega je bezig houdt met de financiën op de twee locaties. Je hebt daardoor een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je:
 • Communicatief zeer vaardig en klantgericht.
 • In bezit van MBO diploma (niveau 4) of Praktijk Diploma Boekhouden.
 • Minimaal 5 jaar werkzaam als financieel administratief medewerker.
Wij bieden
 • Een dynamische baan bij een groene kennisinstelling waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samenkomen. Aeres is de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus. Innovatie en internationalisering zijn belangrijke pijlers;
 • Een fijne werkomgeving in een enthousiast team met oog voor elkaar;
 • een marktconform salaris volgens cao MBO. Je wordt ingeschaald in schaal 6 met een maximum van € 2.805,-;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en je bent tijdens de schoolvakanties vrij.

Waar je gaat werken
Aeres Emmeloord-Dronten heeft vmbo, mbo en Praktijkonderwijs en een Training Centre. Onze scholen staan bekend als veilig waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding voor leerlingen centraal staat.
Kenmerkend voor Aeres Emmeloord-Dronten is dat we aantrekkelijk en op de (groene) praktijk- gericht onderwijs verzorgen. Andere kenmerken zijn onze kleinschaligheid en de aandacht en zorg die we voor elkaar hebben. Aeres is een unieke groep kennisinstellingen die beroepsonderwijs in de hele groene kolom verzorgt: praktijkonderwijs, vmbo-, mbo-, hbo- en masteropleidingen, praktijkgericht onderzoek, deskundigheidsontwikkeling van professionals en kennisintensieve dienstverlening. Door samen te werken in onderwijs, onderzoek en zakelijke dienstverlening, laat Aeres als groep kennis en kunde groeien, van leerlingen, studenten én van medewerkers.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Bel dan met de heer G. Bulsink, Hoofd Financiële Administratie 088-020 6622. Ben je ervan overtuigd dat wij op zoek zijn naar jou? Stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 22 februari t.a.v. D. Jaspers. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 26 februari 2021.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Plaats

Ede

Provincie

Gelderland

Wergever

Aeres

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

5-2-2021

Sluitingsdatum

22-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4 - 0,6 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

schaal 6

Functie categorie

Marketing medewerker

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs