Skip to content
Functioneel Beheerder Microsoft 365, 0,8-1,0 fte
Quadraam uit Duiven zoekt een Functioneel Beheerder Microsoft 365, 0,8-1,0 fte per 15-03-2021
Functioneel Beheerder Microsoft 365, 0,8-1,0 fte

Functie omschrijving

Functioneel Beheerder Microsoft 365, 0,8-1,0 fte
Kun jij lezen en schrijven met Microsoft 365? Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere inrichting van onze digitale werkplek? Verlies jij gebruiksvriendelijkheid nooit uit het oog? Wil jij ons team versterken met jouw kritische en proactieve blik? Ben je ambitieus en wil je graag leren en ontwikkelen? Ga dan aan de slag bij Quadraam en geef mede vorm aan onze ambities!

WIE BEN JIJ?
Jij bent een leergierige en ondernemende functioneel beheerder. Je verdiept je graag in de ‘gebruiker’: onze leerlingen en collega’s. Je kent alle ins en outs van Microsoft 365 én je bent communicatief vaardig. Als schakel tussen onze systemen en gebruikers speel je een belangrijke rol in het faciliteren van het onderwijsproces. Je bent je bewust van wat jouw werk voor invloed heeft op de rest van de organisatie en stelt de goede vragen. Jij bent in staat vraagstukken goed te doorgronden en de juiste mensen en partijen aan te haken om tot een passende oplossing te komen. Je maakt hierbij logische denkstappen, je werkt planmatig en richting klanten of collega’s communiceer je hier tijdig en duidelijk over. Je kent de relevante ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Microsoft 365 en past deze toe in je werk. Je verdiept je niet alleen in de technische kant van Teams, Sharepoint en andere Microsoft Office-applicaties, maar je weet ook hoe je iets gebruiksvriendelijk inricht.

Je werkt met veel verschillende collega’s samen, zowel op het Centraal Bureau als bij onze 14 scholen. Superinteressant, want dat maakt je werk ontzettend veelzijdig! Je kunt je werk goed organiseren, ook als de druk oploopt. Omdat je stressbestendig bent, kun je ook dan de juiste prioriteiten stellen. Jij bent energiek en enthousiast en durft op te vallen. Je vindt het leuk om nieuwe taken op te pakken, kortcyclisch te werken in een snel en continu veranderende omgeving!

Kortom, jij herkent je in de volgende woorden: ambitieus, leergierig, proactief, zelfstandig, communicatief vaardig, niet bang om fouten te maken, flexibel en dol op continue verandering!

WAT ZIJN JE WERKZAAMHEDEN?
Als functioneel beheerder houd jij je bezig met kritische systemen binnen Quadraam, waarvan Microsoft 365 de belangrijkste is. Jij vindt het belangrijk dat de systemen optimaal gebruikt kunnen worden. Werkzaamheden zijn onder andere:
 • Het inrichten, beheren en ondersteunen van SharePoint en Teams;
 • Adviseren over het werken met SharePoint en Teams;
 • Key-user management;
 • Adviseren over het maken en geven van trainingen voor werken met Teams;
 • Mede adviseren over de inrichting van ons leerlingadministratiesysteem (LAS);
 • Beheer op koppelingen tussen de verschillende systemen;
 • Leveranciers-management op inhoudelijk niveau.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Als functioneel beheerder maak je onderdeel uit van de centrale backoffice, die onderdeel is van de afdeling bedrijfsvoering op het Centraal Bureau van Quadraam (CBQ). Je werkt in een betrokken en enthousiast team vanuit je eigen ICT-specialisme. Wat jij al kunt en weet maken we nog beter en wat je nog niet weet vullen we aan. We bieden jou de mogelijkheid tot maximale ontplooiing in de richting van jouw ambities.

Wij bieden jou per medio maart 2021 of zo snel mogelijk (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op het Centraal Bureau Quadraam (CBQ) in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden uit de CAO VO.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,8-1,0 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.592,- en maximaal € 3.916,- (schaal 9 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Veel vrije dagen (conform cao vo)!
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag kopen voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer en € 0,28 voor dienstreizen.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% van de kosten voor haar rekening neemt.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je eigen functie te creëren.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
OVER ONS
Onder Quadraam vallen 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals op 14 middelbare scholen aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

WAT VRAGEN WIJ VERDER?
Om deze functie goed te kunnen vervullen beschik je over een sterke analytische achtergrond in de digitale wereld en heb je HBO werk- en denkniveau. Je hebt relevante ervaring in deze richting. Quadraam is een lerende organisatie en we vinden het belangrijk dat je een visie hebt op jouw eigen professionele ontwikkeling de komende jaren.

LATEN WE KENNISMAKEN
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 24 februari 2021. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Deze zal plaatsvinden in de week van 1 maart 2021.
Meer informatie over Quadraam lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Sybren Bitter, manager backoffice. Sybren is te bereiken op 06-20345729 of s.bitter@quadraam.nl.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

Functie eisen

zie werkenbijquadraam.nl

Plaats

Duiven

Provincie

Gelderland

Wergever

Quadraam

Plaatsingsdatum

11-02-2021

Ingangsdatum

15-03-2021

Sluitingsdatum

24-02-2021

FTE

0,8 FTE,0,9 FTE,1,0 FTE

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

[job.schaal]

Functie categorie

Alle vakken

Sector

Voortgezet onderwijs