Skip to content
groepsleeerkracht
Enthousiaste en bevlogen leerkracht SO ZMLK Enthousiaste en bevlogen leerkracht SO ZMLK Enthousiaste en bevlogen leerkracht SO ZMLK Enthousiaste en bevlogen leerkracht SO ZMLK Enthousiaste en bevlogen leerkracht SO ZMLK
groepsleeerkracht

Functie omschrijving

Heb jij je hart bij het speciaal onderwijs liggen? Zie je in speciale leerlingen een uitdaging? Werk je graag samen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Jouw rol
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die affiniteit heeft met onze ZMLK doelgroep en breed inzetbaar is. Iemand die net zoveel feeling heeft met didactiek als met pedagogiek. Vindingrijkheid om opbrengstgericht aan resultaten te werken, is een pré. Creativiteit, oplossingsgerichtheid, structuur bieden, voorspelbaar zijn, een verzorgende houding hebben en geduld en liefde voor deze leerlingen op kunnen brengen, zijn belangrijke vaardigheden. Je kunt goed samenwerken met de onderwijsondersteuner op de groep. 

De school
De Van Koetsveldschool is een SO cluster 3 school voor kinderen van 4-12 jaar met iets meer dan 115 leerlingen, en is onderdeel van Stichting Orion. Wij bieden onderwijs aan leerlingen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking, en leerlingen met een ernstig meervoudige beperking (niet motorisch). We zetten in op talenten van de leerlingen en hebben een breed onderwijsaanbod.  De Van Koetsveldschool is een excellente school op het gebied van weerbaarheid en seksuele vorming. We zijn onszelf aan het scholen in traumasensitief onderwijs. We werken nauw samen met zorginstellingen Cordaan Jeugd, Levvel (voorheen Spirit en Bascule) en Philadelphia (naschoolse begeleiding). De school is gehuisvest in een gebouw met veel faciliteiten en ligt op 2 minuten loopafstand van het NS station Amsterdam Science Park. Zie ook onze website www.zmlkoetsveld.nl 
 

Functie eisen

We vragen:
Affiniteit met onze doelgroep en enthousiasme voor onze school, en:
  • een afgeronde PABO opleiding.
  • liefst ervaring in het speciaal onderwijs.
  • kennis van Totale Communicatie is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden
We bieden je een geweldig leuke baan aan als leerkracht op onze SO school. Er is een fulltime vacature op een middenbouw groep met 12 leerlingen (8-10 jaar). Evt. kan de vacature ook door twee parttimers ingevuld worden. Je werkt samen met een ervaren onderwijsondersteuner op de groep. Je komt terecht in een enthousiast, energiek, bevlogen en gezellig team. We bieden je een tijdelijke baan tot in ieder geval einde schooljaar 2020-2021. De verwachting is dat er ook in het nieuwe schooljaar ruimte is in de formatie. Je wordt ingeschaald volgens CAO-PO in schaal L11. 
 

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Van Koetsveldschool

Plaatsingsdatum

09-02-2021

Ingangsdatum

1 april 2021 (of eerder indien mogelijk)

Sluitingsdatum

22-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,6 - 1,0

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

L11

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Speciaal (basis) onderwijs