Skip to content
Groepsleerkracht 2/3
Groep 2-3 Mariaschool Zandvoort zoekt een leerkracht Je bent verantwoordelijk voor de leerlingzorg en ondersteunt leerkrachten.
Groepsleerkracht 2/3

Functie omschrijving

Over onze school
De Mariaschool is een katholieke school met een open karakter in het centrum van Zandvoort. Momenteel telt de school zo’n 130 leerlingen. Met 15 gedreven medewerkers zorgen wij voor een goed pedagogisch klimaat en hebben wij aandacht voor de ontwikkeling en vorming van de individuele leerling. 

Door het implementeren van EDI en ambitie- en kwaliteitskaarten willen wij als team onze professionaliteit verder vergroten en hiermee de kwaliteit van het onderwijs continu verbeteren. Binnen ons team is er ruimte voor eigen inbreng. We gebruiken elkaars kwaliteiten om verder te groeien. Op de Mariaschool heerst een goede sfeer. 
Er wordt hard gewerkt, maar er wordt zeker ook veel gelachen.

Meer informatie over onze school vind je op de website van de school.

Vacature

  • Functietitel: Leerkracht groep 2-3
  • Met ingang van: Zo spoedig mogelijk.
  • Soort aanstelling: Tijdelijke aanstelling (ziektevervanging). Binnen de stichting is na de vervanging een vaste aanstelling mogelijk, bijvoorbeeld in de vervangingspool.
  • Dienstverband: FTE 0,4125 (meer FTE bespreekbaar).
  • Jouw rol in deze nieuwe functie: Je werkt samen met je duo-collega in groep 2-3. De werkdagen zijn woensdagochtend om de week (maar ook iedere woensdagochtend mogelijk), donderdag en vrijdagochtend. In overleg kun je meer uren werken in de ondersteuning.

We werken o.a. met de volgende methodes voor de onderbouw: “Onderbouwd” “Veilig leren lezen” en “Wereld in getallen”. 

 

Functie eisen

Functievereisten

Diploma PABO, liefst ervaring in een van deze groepen. Wij zijn heel flexibel, jij ook? 

 

 

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken. Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Voor deze functie geldt dat de salarisschaal L10 (L11 is bespreekbaar en afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten) conform de onderwijs CAO. 

Werkdagen zijn: woensdag, donderdag en vrijdag.

 

  

Plaats

Zandvoort

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Mariaschool

Plaatsingsdatum

27-01-2021

Ingangsdatum

per direct

Sluitingsdatum

27-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4125

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

conform CAO

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs