Skip to content
Groepsleerkracht
groepsleerkracht groep 8, Antoniusschool Ridderspoor in Nieuw-Vennep
Groepsleerkracht

Functie omschrijving

Vacature
  • Functietitel: groepsleerkracht groep 8
  • Met ingang van 1 februari 2021
  • Soort aanstelling: parttime maandag en donderdag, tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast. Ook evt. uitbreiding mogelijk. Let op, omdat we op dit moment nog een vacature hebben is het mogelijk om deze twee vacatures te combineren en indien gewenst uit te breiden naar FTE 0,7875.
  • Dienstverband: FTE 0,4250
  • Jouw rol in deze nieuwe functie: we zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega. Iemand die zin heeft om met onze nieuwsgierige club leerlingen aan de slag te gaan. Een leerkracht die erop gebrand is om het beste uit onze leerlingen te halen maar die ook af en toe buiten de lijntjes durft te kleuren.
  • Zoals hierboven omschreven werken we volgens traditioneel concept in een moderne en vernieuwende jas. We staan open en zijn nieuwsgierig naar nieuwe inzichten en zoeken daarom een leerkracht die niet bang is om zijn reeds opgedane kennis met ons te delen en in praktijk te brengen. Daarnaast is er ruimte om dingen te onderzoeken en samen met ons op te bouwen. 

Over onze school
De Antoniusschool Ridderspoorstraat in de oude kern van Nieuw Vennep is een basisschool met ongeveer 200 leerlingen, verdeeld over acht groepen. Het is een katholieke dorpsschool die in de wijk bekend staat als “de school om de hoek, waar de leerling echt wordt gezien”. 

Het onderwijs wordt gegeven volgens traditioneel concept, maar wel in een moderne en vernieuwende jas. Zo is er veel aandacht voor sport, muziek, cultuur en Engels. Met nadruk op de 21e-eeuwse vaardigheden en coöperatief leren. Veiligheid en het pedagogisch klimaat zijn belangrijke thema’s binnen de school. In een wijk die zich verjongt vindt de school het belangrijk verbinding te hebben met wat er in de omgeving gebeurt. Dus “ramen open en de buitenwereld naar binnen”. 

Het team van ongeveer 20 medewerkers is hecht, open en vriendelijk. Collega’s zijn betrokken en behulpzaam. Teamleden zijn in staat om elkaar op een professionele wijze te bevragen en feedback te geven. Er wordt hard gewerkt aan hetzelfde doel: samen zo goed mogelijk onderwijs bieden aan de leerlingen hier op school. Daarnaast wordt er gerelativeerd en regelmatig met elkaar gelachen. 

Meer informatie over onze school vind je op  de website van de school.

Functie eisen

Functievereisten
We zijn op zoek naar een gecertificeerde leerkracht. We nodigen zowel ervaren als nog onervaren leerkrachten uit om te solliciteren. We zijn van mening dat beide doelgroepen op hun eigen wijze van grote betekenis zouden kunnen zijn voor onze school. 

 


 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken. Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Voor deze functie geldt dat de salarisschaal L10 (L11 is bespreekbaar en afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten) conform de onderwijs CAO. 
Werkdagen zijn: maandag en donderdag

Plaats

Nieuw Vennep

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Antoniusschool R

Plaatsingsdatum

27-01-2021

Ingangsdatum

1 februari 2021

Sluitingsdatum

12-03-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,4250

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs