Skip to content
Groepsleerkracht Almere
DIT IS WIJS uit Almere zoekt een Groepsleerkracht Almere per 2020-12-09
Groepsleerkracht Almere

Functie omschrijving

Ben jij als leerkracht basisonderwijs opzoek naar een nieuwe en fijne werkplek? Bij DIT IS WIJS denken wij graag met jou mee.

Werken bij DIT IS WIJS betekent leren en ontdekken. Wij hebben een grote diversiteit aan scholen in de omgeving van Almere waar jouw hulp ontzettend hard nodig is! Deze scholen in Almere zijn gericht op het geven van passend onderwijs. Dit is goed voor elke leerling, ook voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. De focus ligt hierbij op het voorbereiden op een vervolgopleiding, meedoen in de samenleving en zelfredzaamheid.
Regulier of speciaal onderwijs, montessori, dalton, christelijk, islamitisch, tweetalig; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil jij fulltime aan de slag of wil jij juist twee of drie dagen per week werken? Het kan allemaal! Neem contact met mij op en ik zoek samen met jou een uitdaging die bij jou past. Zo werken wij samen aan een wijze toekomst!
Graag ga ik met jou in gesprek om jouw doelen, wensen en behoeften te bespreken. Wanneer jij via DIT IS WIJS op een leuke school werkzaam bent, zal onze coach indien gewenst jou begeleiden, zodat jij je talent verder kan ontwikkelen. Met jouw inzet weet jij iedere dag tot een feest te maken voor de leerlingen en doe jij veel ervaring op!

Functie eisen

Jouw pabodiploma heb je op zak, pas net of al een tijdje. Je bent op zoek naar de perfecte baan, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe die perfecte baan er dan voor jou uitziet. Almere is jouw stad om te werken. Jij begrijpt als geen ander hoe leuk het onderwijs is en weet ons omver te blazen met jouw visie. Je staat in de startblokken en bent nieuwsgierig.

Arbeidsvoorwaarden

De kans om op verschillende scholen werkzaam te zijn in het prachtige Almere;
Flexibiliteit in dagen, groepen en scholen;
Een salaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek;
De mogelijkheid om cursussen te volgen via de Academy;
Een coach die jou begeleidt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Plaats

Almere

Provincie

Flevoland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2020-12-09

Salarisschaal

3500

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs