Skip to content
Groepsleerkracht groep 1/2
Sterrenschool Driehuis is per 1 maart 2021 opzoek naar een enthousiaste: leerkracht WTF 0,8 – 1,0 Sterrenschool Driehuis is per 1 maart 2021 opzoek naar een enthousiaste: leerkracht WTF 0,8 – 1,0 Sterrenschool Driehuis is een kleinschalige school. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht om ons team te komen versterken.
Groepsleerkracht groep 1/2

Functie omschrijving

Sterrenschool Driehuis is een kleinschalige school die volop in beweging is. In het afgelopen schooljaar hebben wij met elkaar onze visie herijkt. Van daaruit hebben wij zes mooie toekomstuitspraken geformuleerd. Onze toekomstuitspraken raken alle onderdelen van onze visie. Wij streven ernaar om ons onderwijs steeds beter aan te laten sluiten op de brede ontwikkelbehoeften van kinderen. Kennis van doorgaande leerlijnen vinden wij belangrijk omdat wij van daaruit bewuste keuzes kunnen maken voor een beredeneerd en passend aanbod voor de aan ons toevertrouwde kinderen. Dat passende aanbod willen wij vormgeven middels een diversiteit aan werkvormen en activiteiten. Hierbij bieden wij vakgebieden in samenhang aan. Wij werken met flexibele onderwijstijden en creëren daarmee extra ruimte om leerlingen zorgvuldig te clusteren op basis van hun ondersteuningsbehoeften. Wij hechten er aan om ouders te betrekken bij het ontwikkelproces van hun kinderen om hun begeleiding te versterken.  
 
Wij bieden een unieke kans om je bijdrage te leveren aan het realiseren van onze waarde(n)volle toekomstuitspraken en daarmee aan de ontwikkeling van kinderen die aan ons zijn toevertrouwd. Daarnaast werk je in een prettige werkomgeving samen met een betrokken en enthousiast team. 
 
 

Functie eisen

Hiervoor zijn wij op zoek naar een leerkracht die: 
  • in het bezit is van een Pabo diploma
  • onze visie en toekomstuitspraken onderschrijft en daar enthousiast mee aan de slag wil gaan (zie website www.driehuisschool.nl); 
  • in staat is om buiten kaders en gebaande paden te denken en dat zichtbaar maakt in de dagelijkse onderwijspraktijk;
  • samenwerken en samen verantwoordelijkheid dragen met collega’s als uitgangspunt heeft voor zijn/haar handelen;
  • zelfstandig en proactief is; 
  • inzetbaar is in groep 1 t/m 8;
  • ervaring in groep 1/2 is gewenst;
  • in het bezit is van een gymbevoegdheid.

Plaats

Mijdrecht

Provincie

Utrecht

Wergever

Driehuisschool

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

01-04-2020

Sluitingsdatum

15-03-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0.8-1.0

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

Conform Cao

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs