Skip to content
Groepsleerkracht groep 1/2
Vervanging van zwangerschapsverlof
Groepsleerkracht groep 1/2

Functie omschrijving

Van 16 februari tot 1 oktober 2021 zoeken wij vervanging (Wtf 0,9231) voor onze groep 1/2 tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega. 

Basisschool Oudendijk is een kleinschalige school met een enthousiast, ervaren en gedreven team. We zetten ons met plezier in om ieder kind volwaardig onderwijs te bieden op zijn eigen niveau. Kennis, vaardigheden en competenties verbinden we met cultuur, sociaal-emotionele ontwikkelingen en de actualiteit. Wij hebben een positief en informeel schoolklimaat, waarin wij ook een goede en nauwe samenwerking met ouders hebben. 

Onze kleuterklassen zijn bijzonder: we kozen voor twee kleine kleutergroepen van 15-20 leerlingen, in plaats van één grote. Zo hebben we meer tijd en aandacht voor de kinderen. De groepen hebben samen een eigen kleutergebouw. Daar hebben zij alle ruimte en mogelijkheden hebben om goed en leuk kleuteronderwijs te krijgen, zowel met als los van elkaar. 

Ben jij in het bezit van een pabo-diploma, heb je enige werkervaring in en affiniteit met onderwijs aan kleuters? Ben je daadkrachtig, enthousiast en ondernemend? Zoek je een kans om je verder te ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij het verlof volledig of deels vervangen? Dan komen wij heel graag zo spoedig mogelijk met jou in contact! 

Functie eisen

  • In het bezit van een pabo-diploma
  • Affiniteit met onderwijs in de onderbouw

Plaats

Woudrichem

Provincie

Noord-Brabant

Wergever

Basisschool Oudendijk

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

16-02-2021

Sluitingsdatum

11-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,9231

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs