Skip to content
Groepsleerkracht groep 3
Leerkracht groep 3 voor 5 dagen (1 fte) Heb je zin om onze leerlingen volgens de nieuwste methodiek te leren lezen? Dit is je kans! De vacature De Oscar Carré heeft per 01-04-2021 een vacature waarbij je aan groep 3 zal lesgeven. In groep 3 geven we leesonderwijs volgens de nieuwste methode van ’Lijn 3’. Hiervoor zoeken wij voor een aanstelling van vijf dagen een nieuwe groepsleerkracht. De vacature is tijdelijk voor een jaar met het uitzicht op een vaste benoeming.
Groepsleerkracht groep 3

Functie omschrijving

De vacature
De Oscar Carré heeft per 01-04-2021 een vacature waarbij je aan groep 3 zal lesgeven. In groep 3 geven we leesonderwijs volgens de nieuwste methode van ’Lijn 3’. Hiervoor zoeken wij voor een aanstelling van vijf dagen een nieuwe groepsleerkracht. De vacature is tijdelijk voor een jaar met het uitzicht op een vaste benoeming.

De Oscar Carré is Kunst en Cultuur!

De visie van de Oscar Carré
Onze leerlingen krijgen de vaardigheden mee die nodig zijn om vanuit een zelfbewuste houding de samenleving in te gaan. Leerlingen krijgen op de Oscar Carré de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontplooien. Dit doen wij doormiddel van onze affiniteit met kunst en cultuur. Onze leerlingen voelen zich vrij om creatief te worden en reflecteren met elkaar en op zichzelf om verder te kunnen groeien. Hierbij komen immers de mooiste ontdekkingen tot stand.

Onze school
De Oscar Carré is een cultuurprofielschool. Dat betekent dat er naast het reguliere basisonderwijs extra vakken worden gegeven in kunstzinnige culturele vorming. De kunstvakken bieden de leerlingen een andere blik op de wereld. Door kunst en expressie te integreren in het onderwijs hebben de kinderen de mogelijkheid zich zo breed mogelijk te ontplooien en ontwikkelen.

Binnen de school hebben wij verschillende vakleerkrachten zoals een leerkracht beeldende vorming, een leerkracht dans, leerkrachten voor theaterlessen en een leerkracht gymnastiek. De Oscar Carré heeft een educatief partnerschap met het Tropenmuseum. Tevens hebben wij warme banden met het Rijksmuseum. Binnen de school hebben wij een administratief medewerker en een conciërge. We
werken met een managementteam van bouwcoördinatoren, intern begeleider en directie.

Kenmerkend voor de Oscar Carré is het enthousiaste en gemengde team. Er zijn veel initiatieven binnen en buiten de school, zowel voor leerlingen als leerkrachten. Vanuit een positieve basishouding werken wij aan de verdere ontwikkeling van ons onderwijs.

Onze school staat midden in de Amsterdamse Pijp in een prachtig gerestaureerd pand dichtbij het Sarphatipark en de levendige Albert Cuypmarkt. We hebben ruim 350 leerlingen verdeeld over 16 groepen. Het team is enthousiast en betrokken en bestaat uit 27 personen.

Schoolbestuur
Onze school valt onder stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De stichting verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Centrum en Zuid. Een boeiend gebied met 22 scholen die vanuit hun eigen identiteit (Dalton, Montessori, Ontwikkelingsgericht, Kunstmagneet, enz.) nauw met elkaar samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende, onze leerlingen hebben ook een uitdagend aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.


 

Functie eisen

Wij zoeken een collega die
● in het bezit is van een onderwijsbevoegdheid voor het primair onderwijs; PABO of Academische PABO
● affiniteit heeft met jonge leerlingen
● enthousiast is en met het team verder wil werken aan de ontwikkeling van onze school
● open staat voor samenwerking met leerkrachten en ouders
● pedagogisch en didactisch goed is onderlegd;
-
Startende leerkrachten kunnen ook solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
● een leuke basisschool in hartje de Pijp, Amsterdam
● een hecht team van 10 mannelijke collega's en 17 vrouwelijke collega's
● een helder inwerkbeleid
● ondersteuning van collega's, bouwcoördinator, intern begeleider en directie.
● een maatje in je eerste jaar op school.
● afhankelijk van ervaring. Salarisschaal LA, conform CAO PO
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Oscar Carré

Plaatsingsdatum

08-02-2021

Ingangsdatum

01-04-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

1 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

LA, afhankelijk van ervaring, conform CAO PO

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs