Skip to content
Groepsleerkracht met pit en passie voor kleuters
Helemaal op je plek tussen druk kwebbelende kleuters met hun blije stemmetjes, glimmende oogjes en kleine grote problemen? Help jij ze graag op weg met de dagelijkse dingen en in het leven?
Groepsleerkracht met pit en passie voor kleuters

Functie omschrijving

Wil jij jouw eigen groep kleuters helpen met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool? Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving? Behoeften zien en herkennen? Alles voor die glimlach!

Op verschillende Zonova scholen zoeken wij leerkrachten voor de kleutergroep. Vacatures voor nu, voor de toekomst, van tijdelijke aard en vaste betrekkingen. Aantal dagen en startdatum in overleg. Zo leren we samen verder!

Functie eisen

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren
-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden
-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent

Arbeidsvoorwaarden

Jij gaat aan de slag voor Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

 

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Zonova

Plaatsingsdatum

06-11-2020

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,8-1,0

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs