Skip to content
Groepsleerkracht onderbouw (1,0 fte)
Brede School de Springplank uit Amsterdam zoekt een Groepsleerkracht onderbouw (1,0 fte) per z.s.m.
Groepsleerkracht onderbouw (1,0 fte)

Functie omschrijving

Vacature leerkracht onderbouw Brede School De Springplank
Omvang: 1,0 fte (40 uur per week)
Plaatsingsdatum:  25 januari 2021
Met ingang van: zo spoedig mogelijk
Dienstverband: in eerste instantie tijdelijk, maar het dienstverband zal bij goed functioneren omgezet worden naar onbepaalde tijd op deze school of op een andere school binnen Stichting KBA Nw West.
Salarisschaal: Schaal L10 op basis van de CAO PO. Daarbij is Amsterdam een van de vijf grote steden die in de komende vier jaar een Grote Steden toeslag zal ontvangen van het kabinet. Voor bevoegde leerkrachten van de Springplank betekent dit dat zij een brutotoeslag op jaarbasis zullen ontvangen.
 
Wie zijn wij?

De Springplank is een brede en complete buurtschool in de Van Galenbuurt vlakbij het Erasmuspark in Amsterdam met ca. 190 leerlingen. De kinderen kunnen naast het basisonderwijs terecht in de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang en zo biedt onze school alles voor kinderen tot 13 jaar met diverse achtergronden om te spelen, leren en groeien in een gezonde en lichte omgeving. Er is op onze school aandacht voor gezondheid, sport en cultuur en is er een goede samenwerking met de ouders. Daarnaast blinkt onze school uit in alle leuke sportactiviteiten die georganiseerd worden in de twee gymzalen en op de enorme buitenspeelplaats die bij het vernieuwde gebouw met veel natuurlijk licht horen.
 
De Springplank is onderdeel van Stichting KBA Nw West. Stichting KBA Nw West telt zo’n 200-220 medewerkers. In totaal bestaat de stichting uit een ondersteunend bestuurskantoor en zeven basisscholen, verspreid over verschillende wijken van Amsterdam. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn de kernwaarden van de stichting.
De visie van de stichting luidt: “Wij zijn een Amsterdamse leer- en leefgemeenschap waarin de ontwikkeling van onze Amsterdamse kinderen centraal staat. Een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt: de kinderen, de ouders én de medewerkers. Iedere school heeft ruimte om zich vanuit eigenheid, zingeving en creativiteit te verbinden met de buurt en zo invulling te geven aan uitstekend onderwijs.”
Klik hier voor een filmpje van onze stichting.
 
Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
In verband met de grote instroom van nieuwe leerlingen in de kleuterbouw zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Voor ons zijn de volgende punten essentieel:
  • Jij bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd
  • Je werkt graag met kinderen in de onderbouw
  • Je hebt ervaring of een sterke affiniteit met taalontwikkeling
  • Je bent sterk in het uitvoeren van het klassenmanagement
  • Je kunt jouw analytisch vermogen koppelen aan handelings- en opbrengstgericht werken
  • Je bent een initiatiefrijk en enthousiast teamlid
  • Je bent proactief in de samenwerking en je hebt een flexibele mentaliteit
 
Reageren
Je kunt je sollicitatiebrief met c.v. richten aan directie@kbsdespringplank.nl, t.a.v. R. van Hilst. Ook voor nadere informatie kun je je wenden tot Ronald van Hilst, de directeur van de school, via telefoonnummer 06-48498031 of bovenstaand emailadres.
De sluitingsdatum van de vacature is 1 maart 2021, maar we hopen zo snel mogelijk een nieuwe collega aan te nemen en zien je reactie dan ook graag zo snel mogelijk tegemoet.
 
 

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Wergever

Brede School de Springplank

Plaatsingsdatum

25-01-2021

Ingangsdatum

z.s.m.

Sluitingsdatum

01-03-2021

Beschikbaarheid

fulltime

FTE

1,0

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

L10 conform de CAO PO

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs