Skip to content
Groepsleerkracht SO
Maandag groep 3-4 (om de week) | Woensdag groep 7 - 8 | Vrijdag groep 8
Groepsleerkracht SO

Functie omschrijving

Groepsleerkracht SO - Maandag groep 3-4 (om de week) | Woensdag groep 7 - 8 | Vrijdag groep 8

Nautilus SO is een school voor gespecialiseerd onderwijs (groep 3 t/m 8) voor leerlingen met een vorm van autisme of met vergelijkbare problematiek. De school telt ruim 50 leerlingen verdeeld over 4 groepen. We leggen de nadruk op het creëren van een prikkelarme leeromgeving, een duidelijke structuur, voorspelbaarheid en rust. We verzorgen zoveel mogelijk onderwijs op maat. In deze veilige en voorspelbare leeromgeving werken de leerlingen toe aan de overstap naar een reguliere of speciale middelbare school.

Als groepsleerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school. 

 

Functie eisen

• Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master EN is een pré. 
• Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
• Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden. 
• In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
• Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per direct beschikbaar. 

Plaats

Almere

Provincie

Flevoland

Wergever

Nautilus SO

Plaatsingsdatum

05-02-2021

Ingangsdatum

per direct

Sluitingsdatum

11-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0.5

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Speciaal (basis) onderwijs