Skip to content
Groepsleerkracht speciaal onderwijs in Den Haag
DIT IS WIJS uit Rotterdam zoekt een Groepsleerkracht speciaal onderwijs in Den Haag per 2021-02-04
Groepsleerkracht speciaal onderwijs in Den Haag

Functie omschrijving

Jij benadert de leerlingen altijd op een positieve manier, ondanks dat de leerlingen verschillend gedrag vertonen. Met jouw pedagogische en didactische kwaliteiten zorg je dat de leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Deze leerlingen hebben veiligheid, een consequente aanpak en structuur nodig. Daarnaast weet jij adequaat te handelen op de omgangsproblemen van deze leerlingen en kun je gedragsproblemen inzichtelijk maken.
Sta jij als leerkracht helemaal achter het concept van passend en maatwerkonderwijs binnen het speciaal onderwijs (SO)? Dan kom ik graag met je in contact!
Als leerkracht in het speciaal basisonderwijs ben je meer dan enkel een leerkracht. Je bent ook een buddy, een maatje, een coach. Jij gaat dagelijks aan de slag met de leerlingen en weet op de juiste manier op hen in te spelen. Je gaat zorgen voor een vertrouwde en leuke omgeving voor de kinderen. Zodat jullie een verbinding met elkaar kunnen maken. Door jouw ervaring in het onderwijs zorg jij voor het benodigde vakmanschap om de hoogst mogelijke kwaliteit uit deze kinderen te halen. Belangrijk is natuurlijk dat er resultaat behaald wordt en de ontwikkeling zichtbaar is bij de kinderen.

Functie eisen

Ben jij in het bezit van een PABO-diploma, en heb jij al ervaring opgedaan binnen het speciaal basisonderwijs? Ben jij in staat goed te differentiëren en geef jij jouw leerlingen de vrijheid explorerend te laten leren? En ben je tenslotte woonachtig in Den Haag of in de omgeving? Laten we dan snel een digitale bak koffie drinken!

Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt jou contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat DIT IS WIJS fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

– Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
– Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
– Professionele begeleiding en coaching;
– Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Reageer snel en wie weet start jij in het nieuwe jaar (fulltime of parttime!) aan een nieuwe uitdaging binnen het speciaal onderwijs!

Plaats

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

DIT IS WIJS

Plaatsingsdatum

04-02-2021

Ingangsdatum

2021-02-04

Dienstverband

Tijdelijk

Salarisschaal

3000

Functie categorie

Groepsleerkracht

Sector

Basisonderwijs