Skip to content
Informatiemanager
Deltion College uit Zwolle zoekt een Informatiemanager per
Informatiemanager

Functie omschrijving

Ben jij werkzaam binnen informatiemanagement? En weet jij als geen ander vragen vanuit de praktijk te vertalen naar ICT oplossingen? Heb jij het idee dat het anders kan en moet? Dat gevoel hebben wij ook! Wil jij met jouw maatschappelijke drive een wezenlijke bijdrage leveren aan toekomstbestendig, vernieuwend en duurzaam onderwijs? Dan ben jij de informatiemanager die wij op het Deltion College zoeken!

Een connectie maken. Dat kun je uitleggen als iets aansluiten, dingen verbinden. Maar ook als contact leggen, mensen samenbrengen. Als informatiemanager bij Deltion College komen al deze betekenissen samen.

Vandaag praat je je collega’s via Teams bij over de laatste online-netwerkbijeenkomst met 10 andere Mbo-scholen uit de regio. Het doel van de bijeenkomst was om met elkaar te sparren over de toekomstbestendigheid van de ICT systemen en ervaringen uit te wisselen over onderwerpen als gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de systemen. Jullie ervaren allemaal dat de toename van online-onderwijs steeds meer vraagt van de systemen. 

Docenten en studenten gaan regelmatig op zoek naar eigen manieren van werken. Begrijpelijk, maar je wilt voorkomen dat er een wildgroei aan applicaties en werkwijzen ontstaat. En dat je collega’s moet teleurstellen wanneer bijvoorbeeld blijkt dat ‘hun’ applicaties niet koppelen op de bestaande systemen.

Jij en je collega’s hebben een verdeling per klantgroep gemaakt en inventariseren continu de vraagstukken en wensen die er zijn. Je adviseert en weet de juiste vragen te stellen om voor iedereen tot de beste resultaten te komen. Je bent de architect van de informatievoorziening. Wat heb je toch een geweldige baan! Je bent nog iedere dag blij dat deze baan op het juiste moment voorbijkwam en dat je nu dagelijks een belangrijke bijdrage levert aan goed onderwijs. En daarmee aan de ontwikkeling van de volgende generatie Nederlanders! 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Klik voor de volledige vacature (en de mogelijkheid tot solliciteren) op de volgende link: https://bit.ly/2KOtYbO . 

Deze vacature is uitgezet via Effectus-HR, verdere aquisitie wordt niet op prijs gesteld. 
 

Functie eisen

-

Arbeidsvoorwaarden

-

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

25-01-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime / fulltime

FTE

0,8-1,0 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Functie categorie

ICT-medewerker

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs