Skip to content
Instructeur Doktersassistent
Deltion College uit Zwolle zoekt een Instructeur Doktersassistent per
Instructeur Doktersassistent

Functie omschrijving

Instructeur Doktersassistent (20-32 uur)
Binnen het college Gezondheid & Welzijn zijn wij per direct op zoek naar twee instructeurs voor het team Doktersassistent. Als Instructeur Doktersassistent ga jij jouw kennis op het gebied van triage of MTH (Medisch-Technisch Handelen) overbrengen aan eerste-, tweede- en derdejaars (examen) studenten.  

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Als instructeur ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces en je creëert een professionele en veilige leeromgeving. Relevante ontwikkelingen in het werkveld vertaal je door naar jouw praktijkonderwijs en je draagt je professionele kennis en vaardigheden over aan jouw studenten. Je gaat je bezig houden met Triage of MTH en de ontwikkeling en invulling van een simulatie omgeving. Ook denk jij als instructeur mee over de stagebegeleiding van jouw studenten. 

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Functie eisen

Jij bent
Iemand met lef. Je bent zelfverzekerd, kunt met weinig informatie snel aan de slag en je gaat direct over tot actie. Je hebt ervaring in de actuele beroepspraktijk en in het coachen en begeleiden van studenten. Je bent enthousiast en draagt jouw vak graag over aan anderen. Je bent beschikbaar vanaf 07.45 uur en op de avonden.
Verder zien we graag het volgende op je cv:
- mbo+ werk- en denkniveau;
- bij voorkeur een relevante onderwijsbevoegdheid;
- werkervaring als doktersassistent is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden studenten, vind je alleen bij Deltion. Je tekent gelijk een jaarcontract. Wanneer we na deze periode enthousiast zijn over jouw functioneren en je hebt jouw opleiding tot instructeur (bijna) succesvol afgerond, is er de mogelijkheid tot verlenging. Je kunt ook nog rekenen op:
- maximaal fulltime bruto maandsalaris van € 3.083 (schaal 7)
  en een eindejaarsuitkering van 8,33%
- meer dan 8 weken verlof per jaar
- collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een 
  uitstekende pensioenregeling''
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter 
  maken in je werk
- laptop voor zakelijk gebruik.
 

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,5-0,8 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

7

Functie categorie

Zorg en gezondheid

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs