Skip to content
Instructeur MSMH
Deltion College uit Zwolle zoekt een Instructeur MSMH per
Instructeur MSMH

Functie omschrijving

Instructeur MSMH (8-16 uur)
Als Instructeur MSMH (Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen) zie jij geen detail over het hoofd; nauwkeurig werken zit in jouw bloed. Je gaat jouw kennis op het gebied van reinigen, desinfecteren en steriliseren overdragen aan eerste- en tweedejaars studenten.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Als instructeur ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit doe je door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan jouw studenten. Je creëert een professionele en veilige leeromgeving. Je geeft vakinhoudelijke lessen aan eerste- en tweedejaars klassen, zowel online als fysiek, op het gebied van reinigen, desinfecteren en steriliseren. Ook verzorg je de voorbereiding op de examenonderdelen zoals de proeve van bekwaamheid en het theorie-examen. Relevante ontwikkelingen in het werkveld vertaal je door naar jouw praktijkonderwijs. Je bent in staat om zelfstandig les te geven, planningen te maken en overzicht/structuur te bieden aan studenten.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jouw team
MSMH is een klein team dat bestaat uit 7 collega’s. Het team MSMH valt binnen het team TA waar 23 collega’s werkzaam zijn. Het is een innovatief team dat constant in ontwikkeling is. De huidige vakinhoudelijke instructeur zal samen met jou lessen verzorgen tot aan de zomer van 2021.

Functie eisen

Jij bent
Iemand met ervaring vanuit de actuele beroepspraktijk. Je bent op de hoogte van het bestaan van het kwalificatiedossier van MSMH en je bent bereid deze kerntaken en bijbehorende werkprocessen eigen te maken. Je hebt kennis en ervaring op het gebied van de logistieke werkzaamheden rondom de OK. Je weet theorie op een interessante en pakkende manier over te dragen op jouw studenten. Je gaat lesgeven aan een gevarieerde doelgroep (leeftijd, werkachtergrond en werkervaring op de CSA). Dit vraagt om differentiatie tijdens de lessen. Je bent daarnaast bereid en gemotiveerd om scholing en een instructeursopleiding te volgen op het gebied van pedagogisch/didactisch handelen. Verder zien we graag het volgende op je cv:
- mbo+ werk- en denkniveau;
- inzetbaar op woensdag;
- ervaring in het begeleiden en aansturen van
  (jonge) volwassen mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waar je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden studenten, vind je alleen bij Deltion. Je tekent gelijk een jaarcontract. Wanneer we na deze periode enthousiast zijn over jouw functioneren en je hebt jouw opleiding tot instructeur (bijna) succesvol afgerond, is er de mogelijkheid tot verlenging. Je kunt ook nog rekenen op:
- maximaal fulltime bruto maandsalaris van € 3.083 (schaal 7)
  en een eindejaarsuitkering van 8,33%
- meer dan 8 weken verlof per jaar
- collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een 
  uitstekende pensioenregeling
- de mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter 
  maken in je werk
- laptop voor zakelijk gebruik.

Plaats

Zwolle

Provincie

Overijssel

Wergever

Deltion College

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

26-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,2-0,4 fte

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal

7

Functie categorie

Zorg en gezondheid

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs