Skip to content
Instructeur Oriëntatie-klas (TOP-klas)
mboRijnland uit Gouda zoekt een Instructeur Oriëntatie-klas (TOP-klas) per 01-02-2021
Instructeur Oriëntatie-klas (TOP-klas)

Functie omschrijving

Instructeur Oriëntatie-klas (TOP-klas)

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken en help jij  graag onze studenten een nieuwe opleiding te vinden?  Dan hebben wij wellicht een mooie uitdaging voor jou. Wij zijn tot einde van dit schooljaar op zoek naar een Instructeur voor onze TOPklas.

TOPklas

TOP staat voor Training Oriëntatie Programma. In de TOPklas zitten studenten die een verkeerde keuze hebben gemaakt voor een opleiding (niveau 2/3/4) en die door middel van loopbaanoriëntatie een nieuwe keuze moeten gaan maken voor een opleiding. Studenten in de TOPklas willen veelal stoppen met hun huidige opleiding, maar willen wel naar school. Daarnaast hebben ze (nog) geen beroepsbeeld of persoonlijk doel en hebben een oriëntatie-vraag en zijn gemotiveerd om daar hulp bij te krijgen. Het Onderwijs Servicecentrum (OSC) adviseert en ondersteunt de docent en de instructeur van de TOPklas om er samen voor te zorgen dat studenten succesvol een beroepsopleiding met een diploma kunnen afronden. De TOPklas is bewezen effectief in het voorkomen van Voortijdig Schoolverlaten (VSV).

Wat ga je doen?

- Je begeleidt studenten in hun proces naar een nieuwe opleiding en hun persoonlijke ontwikkeling;
- Je ondersteunt de docent TOPklas ook met administratieve werkzaamheden;
- Je bent bekend met de opleidingsstructuur van het MBO;
- Je hebt kennis & ervaring in opleiding- en loopbaanoriëntatie;
- Je hebt kennis van de opleidings- en arbeidsmarkt.

Wat vragen wij?

- Je hebt een sterke betrokkenheid bij de studenten;
- Je weet contact te maken met studenten met lichte gedragsproblematiek;
- Je hebt kennis van en/of affiniteit met creatieve werkvormen;
- Je hebt kwaliteitszorg hoog in het vaandel staan;
- Je bent beschikbaar op de werkdagen maandag, dinsdag en vrijdag;
- Je bent per direct beschikbaar.

Wij vinden jouw pedagogisch/didactische bekwaamheden belangrijk en wij zijn ook benieuwd op welke manier je deze hebt verkregen. Bijvoorbeeld door middel van een opleiding voor instructeur of door relevante werkervaring.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een instructeur die gevoel voor humor en een lange adem heeft. Daarnaast verwachten we dat je goed kan improviseren en teamspeler bent. Je zal samen met de docent TOPklas een team vormen binnen een organisatie die in beweging is.

Wat bieden wij?

Collega’s die net als jij gáán voor onze studenten. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 3.916 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal 09, CAO MBO). Wij bieden je een tijdelijke aanstelling die loopt tot einde schooljaar. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

- 8,33% eindejaarsuitkering;
- Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
- 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
- Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
- Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
- Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een ns-businesscard;
- Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie?

Nadere informatie kan worden opgevraagd bij Marnie Wijnaldum, docent TOPklas (mwijnaldum@mborijnland.nl) of Safet Beijq, Teamleider locatie Gouda (sbejiq@mborijnland.nl@mborijnland.nl, 06-40297833).

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Plaats

Gouda

Provincie

Zuid-Holland

Wergever

mboRijnland

Plaatsingsdatum

01-02-2021

Ingangsdatum

01-02-2021

Sluitingsdatum

19-03-2021

FTE

0,6000

Functie categorie

Instructeur (MBO)

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs