Skip to content
Invalkracht docent of instructeur Paraveterinair
Wil jij onze studenten vakkundig inspireren en wil je eraan bijdragen dat studenten goed voorbereid de maatschappij ingaan? Leg jij de verbinding tussen de theorie en de praktijk? En vind je het leuk om flexibel ingezet te worden als docent? Lees dan zeker verder!
Invalkracht docent of instructeur Paraveterinair

Functie omschrijving

Omvang
Voor onze mbo locaties zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste en flexibel ingestelde invalkrachten als docent of instructeur Paraveterinair. Het gaat om een functie voor extra inzet voor de klas en vervanging bij ziekte/verlof. Het betreft tijdelijk contracten met een omvang van 2 tot 4 dagdelen per week op verschillende dagen.  

Wat ga je doen?
Op basis van jouw praktijkervaring als veterinair of paraveterinair weet jij wat er speelt binnen de sector Paraveterinair. Met veel enthousiasme weet jij je kennis over te brengen aan onze mbo studenten. Je geeft zowel praktische als theoretische vaklessen en verricht ondersteunende taken voor je collega docenten. Van belang is dat je één of meerdere dagen beschikbaar bent voor één of meerdere locaties van Zone.college. Het betreft onze locaties; Almelo, Deventer, Doetinchem, Hardenberg en Zwolle.

Functie eisen

Je profiel
  • Je beschikt over een aantal jaren werkervaring als veterinair of paraveterinair;
  • Je hebt een stevige houding en aanpassingsvermogen om snel te anticiperen in invalsituaties;
  • Je hebt affiniteit met het begeleiden van MBO studenten;
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met collega’s en (leer) bedrijven.
  • Een opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo is een pré maar niet noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Waar staan we voor?
Met zorg en aandacht bieden wij studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis voelen en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met hoofd, hart en handen uitgroeien tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken wereldburgers, die oog hebben voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Wij willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen. Tevens vinden wij het van groot belang dat je als docent veel vrijheid hebt om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Wij zien het unieke in elke medewerker en zetten je graag in op je talenten!
 

Plaats

Almelo

Provincie

Overijssel

Wergever

Zone.college

Plaatsingsdatum

12-02-2021

Ingangsdatum

Per direct

Sluitingsdatum

28-02-2021

Beschikbaarheid

parttime

FTE

0,2-0,4

Dienstverband

Tijdelijk

Functie categorie

Invaldocent

Sector

Middelbaar beroepsonderwijs